04/02/2019 - 17:47

Το... μαγαζάκι της «τρελής»

Γράφει ο : 

Όταν το κλείνει (το στόμα του) ο Μουτσινάς, το ανοίγει η Κατερίνα Ζαρίφη, σε ένα κανάλι που «μπάζει» από παντού.

Τις πόρτες τις άνοιξαν μπας και μπει κανένας παρουσιαστής της προκοπής, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να τους φύγει ο καλύτερος (μ)παοκτσής, ο Πρίγιοβιτς.

Μπήκαμε και εμείς, (απρόσκλητοι) σε αυτό το ... μαγαζάκι και θα πρέπει να πούμε ότι δεν συγκρίνεται με καμιάς άλλης. Η Ζαρίφη έχει καταφέρει να δώσει «ζωή» σε ένα άψυχο παιχνίδι, με υποτονικούς παίκτες, που δεν αξίζουν ούτε τα μικροποσά που κερδίζουν. Είναι ένα παιχνίδι σαν αυτά που παίζει ο (μ)ΠΑΟΚ εκτός έδρας, αλλά το σώζει η Κατερίνα με τις... ντρίπλες της.

Δεν είναι πολλοί εκείνοι που το «έχουν» με τα τηλεπαιχνίδια και ανάμεσά τους είναι σίγουρα η Ζαρίφη, η οποία, αφού ξεπέρασε τα «παιδικά» αστεία που άρεσαν στη Μενεγάκη, τώρα τα... λέει και γελάει... μόνη της.

Χρειάζεται υπομονή και από εκείνη, αλλά κυρίως από το κανάλι (Άλκηστη, μ’ ακούς;) για να πάρει περισσότερο κόσμο από την... παρέα του Μουτσινά. Και αυτός έκανε κάμποσα χρόνια για να τον... καταλάβουν. Είμαι σίγουρος, όμως, ότι η Κατερίνα Ζαρίφη θα βρει τον (τηλεοπτικό) δρόμο της. Άλλωστε, ήρθε μόνη της από τη Θήβα και δεν ...χάθηκε.

.