06/02/2019 - 15:02

Ελληνοτουρκικός … λαπάς

Γράφει ο : 

Δεν άρχισε καλά το survivor και αυτό με ... φοβίζει. Κάτι θα σκαρφιστούν Αλαφούζος και Ιλιτζαλί, για να τονώσουν το «εθνικό» φρόνημα των παικτών και να ανεβάσουν την τηλεθέαση.

Είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να αφήσουν στα χέρια των... διπλωματών αυτό το «διακρατικό» παιχνίδι και αν συνεχίσουν να χάνουν οι Έλληνες, δεν αποκλείεται να στείλουν τον Πορτοσάλτε ή τον Αυτιά για να τους ανεβάσουν το ηθικό, με ιστορίες για... αγρίους (Έλληνες).

Ακόμη και την πληθωρική Κωνσταντίνα ενδέχεται να ... επιστρατεύσουν, ώστε, σαν άλλη Μπουμπουλίνα, με τα «κανόνια της», να προκαλέσει βαρύ πλήγμα στους... απέναντι. Αν όλα αυτά δεν φέρουν νούμερα στο κανάλι του Φαλήρου, υπάρχει και δεύτερη σκέψη, να στείλουν ως παίκτες γνωστούς « τουρκοφάγους», όπως ο Άδωνις, ο Βελόπουλος, ο Καρατζαφέρης κ. ά., για να ... κατατροπώσουν τον εχθρό, ενώ από τα «υπόγεια» του κυβερνητικού κόμματος διέρρευσε η πληροφορία ότι αν συμπεριληφθεί στο survivor αγώνισμα σούμο, δεν θα είχαν αντίρρηση να στείλουν εκεί τον Φίλη, για να γλιτώσουν από αυτόν μέχρι να γίνουν οι εκλογές.

Εκτός από τον ελληνοτουρκικό (τηλεοπτικό) πόλεμο, προβλέπω και ελληνικό «εμφύλιο», αφού οι «στρατηγοί» των άλλων καναλιών δεν θα αφήσουν τον Αλαφούζο να... επελαύνει και ετοιμάζουν τα ... στρατεύματά τους. Ήδη προπονούνται εντατικά Γεωργιάδης και Πολάκης, για τις διακαναλικές «παραστάσεις» τους, που είναι από τώρα σολντ άουτ. Ο Πολάκης κάνει πους- απς κάθε βράδυ στο ... γυμναστήριο του Κραουνάκη και στα διαλείμματα βρίζει τους δημοσιογράφους, ώστε να έχει πρόχειρες τις βρισιές και για τον Άδωνι, Ο Γεωργιάδης, από την πλευρά του, σηκώνει ... τόνους βιβλίων για να γυμνάσει τα μυαλά του, πριν του τα... πάρει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Προβλέπω πολλά επεισόδια, εντός και εκτός παιχνιδιού, και επειδή οι μέρες είναι πονηρές και ... προεκλογικές, θα έχουμε πολλές εθνικιστικές «κορώνες» από διάφορους υπερπατριώτες, που δεν ανέχονται να χάνουν από τους γείτονες ούτε στο τάβλι.

Στο... διεστραμμένο μου μυαλό τριγυρίζει, πάντως, μια ιδέα που αν την ...κλέψει κάποιος καναλάρχης, θα θησαυρίσει!

Να υπάρξει ένα παιχνίδι μεταξύ Ελλήνων και Σκοπιανών, με τίτλο «οι Βόρειοι και οι Νότιοι( Μακεδόνες)» και να το παρουσιάζουν ο Καμμένος με τον Κοτζιά.

Η τηλεθέαση θα χτυπήσει κόκκινο και τα συλλαλητήρια εναντίον αυτού του παιχνιδιού θα ξεπερνούσαν τα συλλαλητήρια του Χριστόδουλου για τις ταυτότητες!