08/02/2019 - 14:49

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος !

Γράφει ο : 

Υπήρξαν ζευγάρι (τηλεοπτικό) και άντεξαν μαζί μόνο ένα χρόνο. Ο ένας μάλιστα είχε δηλώσει ότι αυτή η συνεργασία τον έστειλε σε ψυχολόγο.

Ο χρόνος λειτούργησε και γι αυτό το ζευγάρι κατευναστικά, τα πάθη, οι διαφωνίες και τα καβγαδάκια ξεχάστηκαν και ο Γρηγόρης με τον Νίκο αποφάσισαν να τα ξαναπούν στο... σπίτι του Νίκου. Μόνο που στο ΟPEN τα... παράθυρα είναι ανοιχτά και τους άκουσε όλος ο κόσμος!

Μάθαμε λοιπόν ότι ο Γρηγόρης την... έχει μεγάλη (τη μύτη του). Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται όσοι την... έχουν δει. Ο Γρηγόρης ζήτησε από τον Νίκο να του τη... χαϊδέψει και η Ματίνα τού τη... μέτρησε. Και έτσι, αποκαλύφθηκε η μεγάλη απάτη. Ο Γρηγόρης την έχει τελικά μόλις 16 πόντους!

Όλα αυτά, φίλες και φίλοι, δεν αποτελούν αποκυήματα της «οργιώδους» φαντασίας μου. Είναι σκηνές από ένα... έργο που «παίχτηκε» στην εκπομπή του Μουτσινά, με καλεσμένο τον Γρηγόρη, ο οποίος, με καθυστέρηση αρκετών χρόνων, μας αποκάλυψε τα «αισθήματά του» για τον Νικόλα.

Ήταν τέτοια η ατμόσφαιρα και το... συναίσθημα που «βγήκε» από το πρώην (τηλεοπτικό) ζευγάρι, που στο τέλος ο Γρηγόρης θέλησε να τραγουδήσει, αλλά τελικά δεν πραγματοποίησε την... απειλή του. Αυτό που δεν αποκλείεται να γίνει, είναι μια νέα συνεργασία Αρναούτογλου- Μουτσινά. Και αν στην πρώτη συνεργασία, ο Νίκος πήγε στο γιατρό, στη δεύτερη κινδυνεύουμε να πάμε όλοι σε ψυχολόγο!