21/02/2019 - 12:25

Η «βασίλισσα» της σοκολάτας

Γράφει ο : 

Είναι η «πριγκίπισσα» Σίσσυ της πρωινής ζώνης, τα Σαββατοκύριακα. Τώρα, οι πολυπληθείς... αυλικοί της, την ανακήρυξαν «βασίλισσα» και έστειλαν τον ... κολαούζο τους να της προτείνει το θρόνο της «βασίλισσας» της σοκολάτας, στο καρναβάλι της Πάτρας.

Η δημοφιλής Σίσσυ μελετάει με ιδιαίτερη σοβαρότητα την πρόταση, διότι οι σοκολάτες είναι ένα γλυκό κομμάτι της ζωής της. Την ημέρα της «γλυκιάς» πρότασης προς τη Σίσσυ, παρακολουθούσα, από επαγγελματική... διαστροφή, την εκπομπή της και αν μου το επιτρέπετε, θα σας καταθέσω την άποψή μου.

Η εκπομπή που είδα ήταν άνευρη, χαλαρή, χωρίς ρυθμό και με πολλά «πληρωμένα» θέματα, κυρίως για τις αισθητικές επεμβάσεις των γυναικών, που «αφαιρούν» χρόνια από εκείνες και χρήματα από τις τσέπες των συντρόφων τους.

Με τον Δρυμούση στην αρχισυνταξία, ο Σταματόπουλος αρκείται στον ρόλο του... γκρινιάρη. Ο «αειθαλής» Πάνος προσπαθεί να «ξυπνήσει» το κοινό και ενίοτε και τους συνεργάτες του, χωρίς εμφανή, μέχρι στιγμής, αποτελέσματα.

Συγκινητικές προσπάθειες κάνει ο Κων. Βασάλος για να... επιβιώσει στο νέο «παιχνίδι» που συμμετέχει. Αν απεγκλωβιστεί από το... κορμί του και βελτιώσει την άρθρωσή του, ίσως τα καταφέρει...

Τη συγκεκριμένη εκπομπή που... κατάφερα να δω την έσωσε η παρουσία της εκρηκτικής Κατερίνας Ζαρίφη. Μπήκε με αέρα... τοπ μόντελ στο στούντιο, «φλέρταρε», με τα μάτια, τον Βασάλο( έχω την αίσθηση ότι άγγιξε με... νόημα και τους γυμνασμένους κοιλιακούς του ) και χωρίς σταματημό, άρχισε να μας απαριθμεί όσα κάνει αυτή την περίοδο. Μόλις έφυγε η Κατερίνα, μου... έφυγε και η διάθεση να συνεχίσω να παρακολουθώ την εκπομπή.

Ίσως να φταίει ο... ανάδρομος Ερμής, ίσως φταίνε τα φεγγάρια, αλλά οι συντελεστές του «Έλα, χαμογέλα», δεν κατάφεραν να με κάνουν να χαμογελάσω.