23/02/2019 - 13:49

Και η ξεφτίλα έχει τα… όριά της

Γράφει ο : 

«Το survivor είναι απαίσιο, φρικτό και το power of love είναι πρόστυχο»!

Αυτά τα λόγια θα μπορούσαν να ήταν δικά μου, αλλά η ... γαλατική ευγένειά μου δεν μου επιτρέπει να εκφραστώ με αυτόν τον τρόπο. Εκφράζομαι με... χειρότερο! Έδωσα τη θέση μου σε μια Σαλονικιά, που δεν μασάει τα λόγια της. Είναι η αγαπημένη μας Μαρινέλλα, η οποία, σε σχετική ερώτηση του Βασίλη Μπουζιώτη, στη Real news, «στόλισε» για τα καλά τα δύο αυτά τηλεσκουπίδια.

Για το survivor είπε ότι το βρίσκει απαίσιο και φρικτό. «Ξεφτιλίζονται οι περισσότεροι παίκτες, για να περάσουν μετά στην υποκριτική ή την παρουσίαση εκπομπών. Γυρνάνε με τα μπικίνια τους και τους κοιλιακούς τους, μήπως και τους τσιμπήσουν και χωθούν κάπου. Ξεφτίλα δεν είναι αυτό;

Για το... αγαπησιάρικο power ήταν πιο δηκτική. «Αν το άλλο είναι ξεφτίλα, αυτό είναι πρόστυχο. Δεν ντρέπονται, ήθελα να’ ξερα; Δεν έχουν γονείς να τα μαζέψουν αυτά τα παιδιά; Ντρέπεσαι και να το δεις αυτό»!

Δυο τρεις ακόμη σαν τη Μαρινέλλα να υψώσουν τη φωνή τους γι αυτά τα τηλεσκουπίδια, ίσως χτιστεί κάποιο ανάχωμα, ώστε να μη φτάνει σ’ εμάς η ...μυρωδιά από τη «χωματερή» τους.