25/02/2019 - 11:54

Κρύο, καιρός για … τρίο

Γράφει ο : 

Η πρώτη εικόνα που έχει κάποιος, όταν ξυπνάει το πρωί, είναι αυτή του (της) συντρόφου του. Η δεύτερη είναι του προσώπου του στον καθρέφτη και η τρίτη είναι η εικόνα της τηλεόρασης.

Αν επιλέξει το τρίτο... κακό, έχει τρεις επιλογές. Να δει τον Παπαδάκη ή την Τσιμτσιλή ή τον Οικονόμου. Και οι τρεις συναγωνίζονται για το ποιος θα μας ξυπνήσει καλύτερα.

Ο «κλασικός» Παπαδάκης παραμένει στον ΑΝΤ1 και μάλλον θα πάρει σύνταξη απ’ αυτόν. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ούτε συνεργάτες, ούτε καλεσμένους, ούτε θεματολογία. Αυτή τη δουλειά ξέρει να κάνει και αυτή κάνει. Αν κάποιος φύγει από το «μαντρί του», θα έχει την ... τύχη της Μπάγιας.

Στον ALFHA δηλώνουν ευτυχισμένοι, αλλά ως οικογένεια έχουν τα δικά τους. Ο Δημο(γέροντας) Βερύκιος προσπαθεί να κουμαντάρει το... σπιτικό του, αλλά η «πρωτοκόρη» Σταματίνα θέλει να’χει τον τελευταίο λόγο και η «θεία» Τίνα είναι όλο αντιρρήσεις. Τα δύο «γεροντοπαλίκαρα» έχουν το μυαλό τους στις... ξέμπαρκες της ηλικίας στους, ενώ τα «ανήλικα» έχουν όλο τον( τηλεοπτικό) χρόνο μπροστά τους.

Το ζευγάρι στον ΣΚΑΪ, παρ΄ ότι προέρχεται από... συνοικέσιο και παρά τη διαφορά ηλικίας, φαίνεται ότι θα... μακροημερεύσει. Η Μαρία έχει πάρει τη... σκούπα και κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού, αφήνοντας τον Δημήτρη να απολαμβάνει τον πρωινό καφέ του. Το ΣΗΜΕΡΑ είναι καλύτερο από το χτες και τα νούμερα δείχνουν ότι θα είναι χειρότερο από το... αύριο.

Τρεις επιλογές δεν είναι και λίγες κάθε πρωί, εκτός αν κάποιος έχει και τέταρτη, που τον περιμένει στο... κρεβάτι!