08/03/2019 - 09:40

Όλη η αλήθεια για τον καβγά Κούγια –Λαζόπουλου

Γράφει ο : 

Τίποτα μην πιστεύετε από όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν για το επεισόδιο μεταξύ των δύο ανδρών. Όλα θα τα μάθετε τώρα στο sportotal.gr

Η αλήθεια, φίλες και φίλοι, είναι ότι πράγματι υπήρξε επεισόδιο και είναι το πρώτο που γυρίστηκε για τη νέα εκπομπή του Λαζόπουλου, το Αϊ Σιχτίρ, στο ΟΡΕΝ του Σαββίδη!

Ήταν δυνατόν να αρχίσει την εκπομπή του ο Λαζόπουλος, χωρίς τον απόλυτο πρωταγωνιστή του και ο Κούγιας να μην είναι καλεσμένος στην πρώτη εκπομπή του κορυφαίου διαφημιστή του;

Ακόμη και ο χώρος στον οποίο «γυρίστηκαν» οι σκηνές ήταν... ελεγχόμενος. Ήταν σε ένα δικό τους μαγαζί, όπου στην πίστα εμφανίζονταν τα ... δικά τους παιδιά και στη σάλα ήταν όλοι οι φίλοι τους.

Την αλήθεια των λεγομένων μου αποδεικνύουν και οι (ευγενικοί) διάλογοι που... διημείφθησαν μεταξύ των πρωταγωνιστών.

Ο Κούγιας είπε στον Λαζόπουλο ότι του τα χρωστούσε (τα διαφημιστικά) τρία χρόνια και τώρα που τον βρήκε θα του τα επέστρεφε με... τόκο. Ο Λάκης έκανε πως δεν άκουσε, διότι δεν είχε το μπλοκ αποδείξεων μαζί του... Η μόνη από τη συντροφιά του Λαζόπουλου που μίλησε στον Κούγια ήταν η κουμπάρα του η Μαρινέλλα, η οποία του ζήτησε να κάνει λίγο πίσω, γιατί δεν μπορούσε να δει την απαστράπτουσα τουαλέτα της Βανδή.

Κάποιοι ανυποψίαστοι θαμώνες δήλωσαν ότι ο Κούγιας ήταν έξαλλος. Πραγματικά έτσι ήταν, διότι είχε μπει στο πετσί του... ρόλου του.

Και δεν υπάρχει πιο τρανή απόδειξη των όσων σας λέω από το γεγονός ότι ο Αλέξης καθόταν τρία τραπέζια πίσω από τον Λάκη! Είναι ποτέ δυνατόν ένας Κούγιας να κάθεται τέσσερα τραπέζια μακριά από την πίστα; Γι αυτό σας λέω ότι όλα ήταν σκηνοθετημένα για να... τσιμπήσετε, μπας και τσιμπήσει κανένα νούμερο η εκπομπή του Λαζόπουλου.

Και επειδή σας βλέπω ακόμη προβληματισμένους, σας αποκαλύπτω ότι, μετά τα... γυρίσματα του επεισοδίου, όλοι οι πρωταγωνιστές γύρισαν στα τραπέζια τους και απόλαυσαν το πρόγραμμα του «Αθηνών Αρένα»!

Μα, θα μου πει ο τελευταίος άπιστος, «και οι μηνύσεις»; Αυτές, αγαπητέ μου, θα είναι το τελευταίο επεισόδιο στην τηλεοπτική κόντρα των δύο επιφανών ανδρών, το οποίο σχεδιάζεται να μεταδοθεί απευθείας από το ΟΡΕΝ, με συμπρωταγωνιστές τις «εθνικές» των δικηγόρων από τη μια και των καλλιτεχνών από την άλλη. Ένα επεισόδιο που κανείς δεν θα ήθελε να χάσει...