14/03/2019 - 16:22

Ακραία φαινόμενα στον ΣΚΑΪ

Γράφει ο : 

Ο τηλεοπτικός χειμώνας συνεχίζεται στο κανάλι του Φαλήρου και οι ειδικοί προβλέπουν ... ακραία φαινόμενα!

Τις προάλλες, ακούστηκαν... βροντές και αστραπές από το γραφείο του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ, την ώρα που στον αέρα του σταθμού ακουγόταν ο ύμνος του «αιώνιου» εχθρού, για τα 94 χρόνια του θρύλου!

Η κάμερα, (βασανιστικά για τους βάζελους), τη μια εστίαζε στο γήπεδο Καραϊσκάκη, όπου είναι στοιβαγμένα τα 44 πρωταθλήματα και τα 27 κύπελλα, και την άλλη γυρνούσε στο ακίνητο του κυρ- Γιάννη, όπου δεν ...κινείται τίποτα.

Είναι φανερό ότι οι κόκκινοι έχουν αναθαρρήσει και σηκώνουν πλέον κεφάλι και μέσα στο «πράσινο κάστρο». Τα προσχήματα προσπάθησε να σώσει ο Χατζής, αναμασώντας τις ...γνωστές θεωρίες για τον τρόπο με τον οποίο ο Ολυμπιακός έπαιρνε τους τίτλους στο παρελθόν, αλλά η απάντηση ήταν άμεση από τον γαύρο Μαλέλη. Με μήνυμά του στον συμπαθή Τάκη, τον ενημέρωσε ότι θα έρθει σε επόμενη εκπομπή να του... λύσει όλες τις απορίες.

Το κακό για τον «καταπράσινο» Χατζή δεν είναι ότι ο Παναθηναϊκός πνέει τα λοίσθια. Το χειρότερο είναι ότι από τώρα και στο εξής θα έχει δίπλα του στην εκπομπή και έναν γαύρο (τον Καμπουράκη), ο οποίος έδειξε τις προθέσεις του από την πρώτη στιγμή, μεταδίδοντας τον ύμνο του Ολυμπιακού, προς τέρψιν όλων των... καταπιεσμένων γαύρων στο «Αλαφουζέικο» .

Δεν ξέρω πόσον καιρό θα «συγκατοικήσει» στο Φάληρο αυτό το... αταίριαστο ζευγάρι, αλλά τα πρώτα «συμπτώματα» της συνεργασίας του Τάκη με τον Μήτσο παρουσιάζουν ιδιαίτερο πολιτικό και τηλεοπτικό ενδιαφέρον. Τη συγκατοίκηση ευνοεί και το σκηνικό που διαμορφώνεται εν όψει των εκλογών, όποτε δεήσει να τις κάνει ο Τσίπρας.

Τα ακραία φαινόμενα στον ΣΚΑΪ ενδέχεται να επηρεάσουν και τον... καιρό στον ΑLPHΑ, αφού το «δίδυμο» απείλησε το «γκανιάν», τον Νίκο Μάνεση , ο οποίος μέχρι τώρα ...έτρεχε μόνος του τα Σαββατοκύριακα.