19/03/2019 - 08:14

«Σφαλιάρα» στον Λαζόπουλο

Γράφει ο : 

Με “μπαταρισμένο” το μάτι εμφανίστηκε μπροστά στο κοινό του ο Λαζόπουλος. Όχι, δεν ήταν από τον Κούγια, ήταν από τους τηλεθεατές που του “ανταπέδωσαν” τις ...βολές του.

Ο «υμνωδός» του ΣΥΡΙΖΑ επέστρεψε με «στολή παραλλαγής» για να μας ξεγελάσει, αλλά ο κόσμος τού γύρισε την πλάτη. Δεν είναι μόνο οι καιροί πονηροί, έχουν γίνει και οι άνθρωποι. Ξέρουν πλέον ποιοι τους κυβερνάνε και ποιοι τους ...ξεγελάνε.

Ακολουθώντας την πορεία των μικρών Μήτσων, μεγάλωσε και ο Λάκης μαζί τους και άλλαξε τροπάρι. Έχει γίνει εμμονικός με πρόσωπα και καταστάσεις και η σάτιρά του πλέον έχει χάσει την οξυδέρκεια, τη δηκτικότητα και τη διεισδυτικότητα των πρώτων χρόνων του.

Γερνάει και αυτός μαζί με τους Μήτσους του και δεν τον σώζουν ούτε η «λυκοφιλία» με την Ντενίση, ούτε τα επεισόδια με τον Κούγια (μισή ώρα αφιέρωσε στην πρώτη του εκπομπή, για να δώσει τη δική του εκδοχή στο τελευταίο επεισόδιο του... σίριαλ με τον γνωστό δικηγόρο)!

Δυστυχώς, μαζί με τα χρόνια που πέρασαν, χάθηκαν και τα εξαιρετικά δείγματα γραφής και υποκριτικής στη σάτιρα του Λάκη, μιας σάτιρας που, στο παρελθόν, ήταν προς όλες τις κατευθύνσεις. Τώρα ο Λάκης αλληθωρίζει και τα γυαλιά που φοράει έχουν μόνο ένα χρώμα.

Αν συνεχίσει έτσι, πάντως, θα στρώσει το χαλί στον Κυριάκο και τους... όμοιούς του. Μπρος γκρεμός και πίσω... Ρέμος, που λέει και ένας ομοτράπεζός του στο «Αθηνών Αρένα».

Από τον Λαζόπουλο και δυο τρεις άλλους περιμένει ο κόσμος να γελάσει, αλλά ο Λάκης φαίνεται ότι έχει επιλέξει τους ανθρώπους με τους οποίους συναγελάζεται...

Τούτων δοθέντων, που έλεγε και η ανέραστη φιλόλογός μου, η πρεμιέρα της εκπομπής του Λάκη στο ΟΡΕΝ πέρασε σχεδόν απαρατήρητη από το τηλεοπτικό κοινό. Τα νούμερα ήταν «χειμωνιάτικα», λες και ο κόσμος ήθελε να του πει «Αϊ Σιχτίρι», Λαζόπουλε!