21/03/2019 - 15:04

ΌΛΑ Λάθος στο ΟΡΕΝ

Γράφει ο : 

Στην ... αυτοκριτική το έριξαν οι υπεύθυνοι προγράμματος στο κανάλι του Σαββίδη. Παραδέχονται επιτέλους ότι τα κάνουν ΟΛΑ λάθος!

Επειδή ξέμειναν από ιδέες, αποφάσισαν να στηριχθούν σε μια ...δοκιμασμένη συνταγή του τηλεοπτικού «μάγειρα» Πέτρου Κωστόπουλου και θα μας τη σερβίρουν κάθε Σαββατοκύριακο.

Ούτε για τίτλο έψαξαν πολύ. Πήραν το «ΟΛΑ» του αξέχαστου Θέμου και αν τους κράξουν κάποιοι, θα πουν «Συγγνώμη, ΛΑΘΟΣ» και θα πάνε παρακάτω. Γιατί ...παραπάνω από τον Θέμο δεν μπορούν να πάνε!

Περιχαρής, ο Κωστόπουλος, μας ανακοίνωσε το νέο του εγχείρημα από την εκπομπή του Μουτσινά και μας παρακάλεσε να του συγχωρήσουμε και αυτό το λάθος του, αφού, όπως είπε, από τα λάθη μαθαίνει κανείς. Το κακό (για εμάς) είναι ότι ο Πέτρος δεν έχει μάθει από τα τηλεοπτικά λάθη του και τα επαναλαμβάνει.

Είναι σαν ένα πεντάχρονο παιδί εγκλωβισμένο σε ένα κορμί εξηντάρη (και βάλε), όπως χαρακτηριστικά είπε η συμπαρουσιάστριά του.

Αφού είναι ένα μεγάλο ...παιδί, μπορεί να κάνει και... κακά του. Μας είπε λοιπόν στο ξεκίνημα της εκπομπής του ότι θα τα κάνει ΟΛΑ και θα (μας) τα δείχνει ΟΛΑ.

Και πριν «αλέκτορα φωνήσαι», μας έδειξε τι κάνει τα βράδια η Σπυροπούλου με το νέο αμόρε της. Την... παγκόσμια αποκλειστικότητά του όμως την κατέστρεψε ο «επίτιμος» καλεσμένος του, Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος (μας) αποκάλυψε ότι έχει δοκιμάσει και αυτός τα φιλιά του νέου αγοριού της Κωνσταντίνας!

Αυτό το τηλεοπτικό συνονθύλευμα είναι ...αχαρακτήριστο. Θα μπορούσε να είναι κοινωνική εκπομπή, μαγειρική, πολιτιστική, πολιτική, αστρολογική, αλλά δεν είναι τίποτα από αυτά.

Είναι απλώς μια... αφορμή, για να (ξανα)κάνει εκπομπή ο Κωστόπουλος, λες και μας είναι απαραίτητος, σαν το εμβόλιο της γρίπης.

Εκείνος βρήκε τον τρόπο να ξαναγεμίσει τις ώρες του και τις ...τσέπες του, αλλά εμείς θα χάσουμε τις μέρες μας, δοκιμάζοντας τη «σούπα» που μας σερβίρει.

Ευτυχώς, δεν θα χρειαστεί να φάμε όλο αυτό τον... κατιμά, διότι πρόλαβε άλλος και αγόρασε όλη την... κατσαρόλα.

Οι φίλοι άλλωστε στα δύσκολα φαίνονται και δεν ξεχνούν να λένε και καμιά καλημέρα. Από μια τέτοια καλημέρα του... Καλημέρη φαίνεται ότι προέκυψε αυτό το τηλεοπτικό «αριστούργημα». Για να κάνει άλλο ένα... ΛΑΘΟΣ στη ζωή του ο Πέτρος...

«Η μεγάλη βλακεία μου ήταν που δεν συνέχισα το Πρωινό, στο ΜΕΓΚΑ», δήλωσε πρόσφατα ο Κωστόπουλος. Η μεγαλύτερη βλακεία του, λέμε εμείς, είναι ότι συνεχίζει να κάνει τηλεόραση...