25/03/2019 - 10:44

Ο «μαρτυριάρης» του OPEN

Γράφει ο : 

Υπάρχει ένας παρουσιαστής στο κανάλι του Σαββίδη που δεν κρατάει το στόμα του κλειστό, διότι πιστεύει ότι τα μυστικά είναι σαν τα χρήματα. Έχουν αξία όταν ...κυκλοφορούν!

Ο λόγος για τον «πολυταξιδεμένο» Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος, ακόμη και όταν ήταν καλεσμένος, έριχνε τις... βόμβες του, σκεφτείτε τι έχει να γίνει τώρα που έχει δικές του εκπομπές...

Λες και τους βάζει τον ορό της αλήθειας, οι περισσότεροι καλεσμένοι του τα... ξερνάνε όλα, όπως πρόσφατα η κυρία Μαραντίνη, κατά κόσμον Σίση Χρηστίδου, η οποία αποκάλυψε ότι ήταν καψούρα με τον Κωστόπουλο!

Θα ρίξει κι άλλες βόμβες ο... μπόμπερ Νίκος στις εκπομπές του, αλλά μέχρι τότε θα σας πω και εγώ μία σχετικά με την πολυκατοικία των «οργίων» στην οποία κατοικούσε στον Πειραιά, όταν ήταν παιδί.

Στην ίδια πολυκατοικία έμενε και η... μεγάλη φίρμα της εποχής εκείνης, ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

Οι δύο οικογένειες έκαναν «στενή» παρέα, τόσο στενή που ο αδελφός του Νίκου έγινε στενός... κορσές στη σύζυγο του Φλωρινιώτη. Ο κόσμος το΄χε τούμπανο και ο μικρός( τότε) Νίκος κρυφό καμάρι. Ήταν όμως από τότε μαρτυριάρης και τα... ξέρασε όλα στο γείτονά του.

Ο Φλωρινιώτης, από τότε, ήταν... τζέντλεμαν με τις γυναίκες (συμπεριλαμβανομένης και της συζύγου του) και «δωροδόκησε» το μικρούλη Νίκο με... σοκολάτες, για να ξεχάσει όσα είδε και άκουσε.

Τώρα ο Νικόλας μένει σε άλλη «γνωστή» πολυκατοικία, στο Κολωνάκι, και έχει ήδη «ζευγαρώσει» δύο πασίγνωστους γείτονές του. Τους υπόλοιπους ή θα τους παντρέψει ή θα τους... εκθέσει.