27/03/2019 - 15:46

Ο Γρηγόρης βρήκε το … μάστορά του!

Γράφει ο : 

Κι όμως! Υπήρξαν καλεσμένοι που δεν επέτρεψαν στον Αρναούτογλου να μιλήσει στην εκπομπή του!

Ο ένας είναι της... οικογενείας και όπως καταλαβαίνετε, το έχει το «σπρέχεν». Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί δεν καλούν τον Σάκη Αρναούτογλου σε εκπομπές. Δεν βάζει γλώσσα μέσα του και μόλις ανοίξει το στόμα του δεν το κλείνει ούτε με εισαγγελική εντολή. Πόσω μάλλον όταν απέναντί του έχει τον μικρότερο αδελφό του.

Επί μισή ώρα, μάς εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να κατέβει στις ευρωεκλογές με το ΚΙΝΑΛ. (Τι κόμμα κι αυτό, σαν φάρμακο ακούγεται. Λέτε αν το ψηφίσουμε, να γλιτώσουμε από τις άλλες πολιτικές... ασθένειες;).

Ο άλλος πολυλογάς είναι της... ευρύτερης οικογένειας του Γρηγόρη. Είναι ο τηλεοπτικός παππούς του ( και δικός μας), ο Γιώργος Παπαδάκης. Μία κουβέντα ο Αρναούτογλου, δέκα ο Παπαδάκης και όταν η συζήτηση περιστράφηκε στην εμφάνισή τους, ο Γρηγόρης παραδέχτηκε ότι ο Παπαδάκης έχει κορμί... αράπικο!

Μας αποκάλυψε όμως ότι και αυτός έχει ένα μέρος του κορμιού του... αράπικο, κάτι που επιβεβαίωσε την επόμενη μέρα και ο φίλος του Νίκος Μουτσινάς. Για να το λέει ο Νίκος, κάτι θα έχει δει...

Μετά από όλα αυτά που ακούστηκαν στην εκπομπή του Γρηγόρη, φίλες και φίλοι, όσοι από εσάς συχνάζετε σε μέρη απ’ όπου περνάει ο Αρναούτογλου, καλό θα είναι να προσέχετε τα... νώτα σας.