13/04/2019 - 20:10

Ο «γάμος» της χρονιάς!

Γράφει ο : 

Εκείνη είναι μια «πολύφερνη νύφη» στον τομέα της ενημέρωσης. Εκείνος ένας πολυσυζητημένος εργένης.

Η συνάντησή τους έγινε στο χώρο εργασίας του «γαμπρού», ο οποίος καλόβλεπε το κορίτσι πολύ καιρό τώρα και είχε βάλει «λυτούς και δεμένους» για να του τη γνωρίσουν!

Κριάρι με ωροσκόπο παρθένο εκείνη, παρθένος (ακόμη) εκείνος, με ωροσκόπο κριό, «ερωτεύτηκαν» με την πρώτη ματιά και η Έλλη, αφού συμβουλεύτηκε την ατζέντα της και διαπίστωσε ότι αυτή την περίοδο είναι... ανύπαντρη, είπε το πολυπόθητο ΝΑΙ στον Νίκο!

Ακόμη και στο θέμα των παιδιών τα βρήκαν. Εκείνη δεν ...τίκτει πλέον και εκείνος δεν θέλει να... γεννήσει.

Όλα αυτά μπροστά στις κάμερες, διότι πίσω οι κουτσομπόληδες άλλα λένε... Λένε ότι δεν υπήρξε έρωτας αλλά... συνοικέσιο. «Πάντρεψαν» τον καλύτερο «διαφημιστή» του προγράμματος του καναλιού με τη «σιδηρά κυρία», ελπίζοντας ότι από την «ένωσή τους» θα ανεβάσουν λίγο τα νούμερα του δελτίου της Έλλης, που συναγωνίζονται τα νούμερα του Κωστόπουλου.

Εμείς πάντως δεν πιστεύουμε όσα διαδίδουν οι ανταγωνιστές τους και πιστεύουμε μόνο όσα είδαμε με τα μάτια μας.

Είδαμε μια αστραφτερή και... καλά φωτισμένη Έλλη, με μάτια- κομμάτια, με αυτοσαρκασμό και έτοιμη να απαντήσει σε όσα της καταμαρτυρούν.

Έχοντας λύσει τις... διαφορές της με το χρόνο, η πανέμορφη Έλλη, κάνει πλέον ό,τι της αρέσει στην τηλεόραση, αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν αρέσει στον κόσμο.

Ούτε και σε μας αρέσει να τη βλέπουμε να... διαβάζει τα ΟΝ στα δελτία ειδήσεων και την προτιμούμε στις ενημερωτικές εκπομπές, όπου είναι μακράν η κορυφαία.

Όμως, άλλοι είναι εκείνοι που αποφασίζουν για το πρόγραμμα του ΟΡΕΝ( γεια σου, Άλκηστη) και κυρίως άλλοι είναι εκείνοι που πληρώνουν, οπότε, δεν μας πέφτει λόγος. Διότι, όπως λένε στο χωριό μου, «από πίτα που δεν τρως, τι σε νοιάζει αν καεί»...