16/04/2019 - 14:07

Η Ναταλία ενηλικιώθηκε!

Γράφει ο : 

Καλύτερα δε γίνεται για όλους εμάς τους πενηντάρηδες. Η συνομήλική μας Ναταλία Γερμανού αποφάσισε να συμβιβαστεί με την ηλικία της, αφήνοντας στο παρελθόν τους παλιμπαιδισμούς της.

Για να γίνει πιστευτή, μάλιστα, άρχισε να διαγράφει από την ατζέντα της τα τηλέφωνα όλων των νεαρών που την παρέσυραν σε... παιδικά παιχνίδια, ενώ στην εκπομπή της παρουσιάζει και θέματα της... τρίτης ηλικίας!

Επειδή, όμως, το πνεύμα πρόθυμο, αλλά η σάρκα αδύναμη, κράτησε στην εκπομπή της δύο νεαρούς, για παν ενδεχόμενο. Έναν έξυπνο, τον Τσουρό και έναν ωραίο, τον Χάρη.

Η απόφαση αυτή της Ναταλίας μάς βρίσκει απολύτως σύμφωνους, διότι πλέον δεν θα είμαστε «χαμένοι από χέρι» στις μελλοντικές επιλογές της.

Θα μπορούμε να δίνουμε τον αγώνα μας, αφού η 53χρονη, πλέον, παρουσιάστρια δεν θα αποστρέφει το βλέμμα της «άμα τη εμφανίσει μας».

Μη σας πω ότι μπορεί να γράψει και κανένα τραγούδι για τους πενηντάρηδες, που είναι οι νέοι της εποχής!

Τα καλά νέα από το... μέτωπο της Γερμανού μού τα μετέφερε ένας ωραιοπαθής και βαψο μαλλιάς συμμαθητής μου και με έπεισε να ... αυτοπροταθούμε για μελλοντικοί σύντροφοι της Ναταλίας.

Όμορφος (λένε ότι) υπήρξα, έξυπνος (πιστεύω ότι) είμαι, διαθέτω ακίνητο (από κληρονομιά) και αυτοκίνητο (με δόσεις) και οι πρώην μου έχουν πάντα (μόνο) έναν καλό λόγο για μένα.

Με τόσα φανερά και άλλα τόσα... κρυφά προσόντα, θεωρώ ότι είμαι ιδανικός για μια 53άρα παρουσιάστρια και αν κάποιος έχει επαφή με τη Ναταλία, ας της μιλήσει για την περίπτωσή μου, διότι δεν θα είμαι για πολύ καιρό ακόμη... διαθέσιμος.