14/05/2019 - 20:18

Ο Κωστόπουλος και ο Μουρατίδης τις… μέτρησαν!

Γράφει ο : 

Είχαν καιρό συναντηθούν οι δύο πρώην συνεργάτες και όπως όλοι οι... πρώην είχαν πολλά να πουν. Αφού «έθαψαν» αρκετούς... πρώην, αποφάσισαν να τις... μετρήσουν!

Η ενέργειά τους αυτή προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Δημήτρη Παπανώ(ν)τα, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα, όταν διαπίστωσε ότι την έχει... μικρότερη από εκείνους.

Δεν είναι δυνατόν (είπε ο Δημήτρης) εγώ να είμαι τριάντα χρόνια στην τηλεόραση και να έχω μικρότερη... αμοιβή από τον «χθεσινό» Κωστόπουλο.

Περί αμοιβής ο λόγος, κυρίες μου, και άδικα αναστατωθήκατε, διαβάζοντας για... μεγέθη.

Άλλωστε, θα έχετε καταλάβει, οι πιο έμπειρες, ότι αυτό που μετράει είναι το μέγεθος του... μυαλού ενός άντρα!

Για να επιστρέψουμε όμως στη συζήτηση Κωστόπουλου- Μουρατίδη, ο Νικόλας αποκάλυψε ότι έπαιρνε 7000 ευρώ για κάθε εμφάνισή του, ενώ ο Κωστόπουλος πλειοδότησε, λέγοντας ότι αυτός έπαιρνε τριπλάσια αμοιβή, για να εμφανίζεται στην τηλεόραση και να λέει τις «εξυπνάδες» του.

Για να αποδώσουμε όμως «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι», όλες αυτές οι «μούρες» δεν ήρθαν ακάλεστες στο σπίτι μας. Εμείς τους καλέσαμε και εκείνοι στρογγυλοκάθισαν στο σαλόνι μας.

Αντί λοιπόν να τα ρίχνουμε όλα στους άλλους, για την κατάντια της ελληνικής τηλεόρασης, ας ρίξουμε και πέντε φάσκελα στους εαυτούς μας που δημιουργήσαμε τηλεοπτικά «πρότυπα», τα ποία εξελίχθηκαν σε τηλεοπτικά φαντάσματα και μας τρομοκρατούν, αντί να μας ψυχαγωγούν.