03/06/2019 - 15:14

Έχετε μήνυμα στον τηλεφωνητή σας

Γράφει ο : 

Η κυβέρνηση, μας λένε, έλαβε το μήνυμα του λαού, στις Ευρωεκλογές, αλλά δεν το έχει διαβάσει ακόμη, διότι ο αυτόματος τηλεφωνητής του Τσίπρα δεν λειτουργεί από το δημοψήφισμα του 2015.

Μηνύματα πήραν και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί, αλλά ούτε αυτοί έχουν προλάβει να τα διαβάσουν.

Ο Κυριάκος έχει συγκεντρώσει τα «γαλάζια γράμματα» από όλη την Ελλάδα, αλλά δεν ανοίγει τα μάτια του για να τα διαβάσει , επειδή δεν θέλει να ξυπνήσει και να διακόψει το όνειρο που βλέπει.

Η Φώφη έχει άλλες προτεραιότητες. Θέλει να τελειώσει πρώτα με τον Βενιζέλο, ο οποίος... πιάνει πολύ χώρο στο κίνημα. Δύο «καρέκλες» υπάρχουν όλες κι όλες στο ΚΙΝΑΛ, ποιος να πρωτοκαθήσει.

Στο ΚΚΕ πήραν το μήνυμα για το ποιος έβαψε με άλλα χρώματα τα κάστρα της Καισαριανής και της Πετρούπολης και απειλούν να βάψουν κατακόκκινο το κτήριο του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου.

Κατακόκκινος (από τα νεύρα του) έχει γίνει και ο Λεβέντης , διότι δεν μπορεί να καταλάβει τι του λένε στο μήνυμα που του άφησαν στον τηλεφωνητή του. Έχει κάποιες υποψίες, αλλά η φωνή δεν ξεκαθαρίζει αν είναι του Πολάκη ή του Άδωνι.

Ο άλλος... συγκαμένος από τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών το έχει ρίξει στα μοχίτο για να ξεχνάει τα περασμένα μεγαλεία της συγκυβέρνησης με την πρώτη φορά Αριστερά (όπως μπαίνεις).

Τα περισσότερα μηνύματα στον τηλεφωνητή του, πάντως, τα έχει ο «ταχυδρόμος» που προεκλογικά μοίραζε «ιερές» επιστολές και «θαυματουργές» κρέμες.

Τέτοιες επιστολές λένε ότι είχε ο Γεωργούλης και τέτοιες κρέμες έβαζε η Κουντουρά και είδατε πού έφτασαν...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νίκησαν όλοι! Αυτή την ΕΡΤ θέλουν »