28/06/2019 - 12:30

Πιπέρι στο στόμα της…

Γράφει ο : 

Με την εκπομπή του πατέρα της, το αξέχαστο «Αλάτι και πιπέρι», θα ήθελε να κλείσει την τηλεοπτική πορεία της η Ναταλία Γερμανού. Μέχρι τότε, όμως, θα πρέπει να της βάζουμε πιπέρι στο στόμα της, για όσα κατά καιρούς εκστομίζει.

Μετά από κάθε λεκτική... ακρότητά της, την πληρώνει , συνήθως, ο Κώστας Τσουρός, ο διάδοχος του Λιάγκα, κατά τη... μελλοντολόγο Ναταλία.

Τον κατηγορεί ότι της βάζει «πράγματα» που δεν πρέπει στο... στόμα της και λέξεις που δεν έχει πει. Και εσύ, βρε Κώστα μου, τόσον καιρό μαζί της, δεν έμαθες τι της αρέσει να βάζει στο στόμα της;

Το θέμα με τη Ναταλία, βέβαια, δεν είναι ότι δεν ξέρει τι να πει. Έχει τόσες γνώσεις, άλλωστε. Χαλαρώνει, όμως, επικίνδυνα κατά τη διάρκεια της εκπομπής και το... κακό δεν αργεί να έρθει, όπως συνέβη στη συνέντευξή της με τη Θεοφανία Παπαθωμά.

Όλες οι παρουσιάστριες κάνουν λάθη, αλλά η διαφορά της Ναταλίας από τις άλλες είναι ότι τα λάθη της δεν είναι λάθη αμορφωσιάς ή άγνοιας. Είναι απίστευτα σαρδάμ της στιγμής.

Για αυτό, ό,τι και να πει η κόρη του Φρέντυ, για μας είναι θέσφατο και τα... ατοπήματά της μοιάζουν σαν μαργαριτάρια στο υπέροχο κολιέ της.

Ναταλία φορ έβερ, λοιπόν, διότι σαν και αυτή δεν υπάρχει άλλη στην ελληνική τηλεόραση, αφού ο πατέρας της φρόντισε να καταστρέψει το ...καλούπι όταν τελείωσε το «άγαλμά της»!