28/05/2017 - 23:46

Φέρτε τους το πούλμαν!

Γράφει ο : 

Ο Μπάμπης Χριστόγλου έχει όρεξη για πλάκα μετά την νίκη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ αλλά βρίσκει να πει δυο λόγια για τον Σπανούλη που έκρινε με την μαγκιά του ένα ακόμα ντέρμπι αιωνίων.

 

 Nα τα λέμε όλα : Οι πουλμανάτοι αντιστάθηκαν. Εδειξαν χαρακτήρα και έχασαν στο τέλος. Μπράβο τους και δεν μας πειράζει κάθε φορά να χάνουν έτσι. Με μια κάποια αντίσταση. Ρε παιδί μου, αγάπη χωρίς πείσματα δεν έχει νοστιμάδα.


Ήρθαν, έπαιξαν κι έχασαν. Δικαίωμά τους και πάντα τέτοια. Σου λένε αφού δεν τα βάζει ο Σπανούλης από μακριά μήπως και το κλέψουμε το ματσάκι. Έλα όμως που το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι, Τα βάζει όλα στο τέλος από κοντά. Μέχρι και επιθετικά ριμπάουντ πήρε ο Μπίλαρος για να καθαρίσει το παιχνιδάκι.
Έτσι η συμπαθής πρασινάδα, εκεί που ήταν τρεις πόντους μπροστά δεν ξανάβαλε κι έμεινε πίσω όταν σταμάτησε να γράφει το ταμπλό με πόντε πόντους.

Μεσολάβησε και ο Παπανικολάου που έκλεισε τα φώτα του ΣΕΦ στο τρίποντο που πήγε να βάλει ο φουκαριάρης ο Ρίβερς και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Μπορεί μετά τη νίκη να κάνω την σχετική πλάκα αλλά ξέρω ότι θέλει κόπο και μεγάλη προσοχή για να έρθει και φέτος η κούπα στον Πειραιά. Στον Παναθηναϊκό παίζουν και για την επαγγελματική τους αξιοπρέπεια που την απειλεί ο Δημήτρης. Να μην ξεχνιόμαστε...