09/07/2017 - 21:52

Ο Χιμένεθ δεν ανησυχεί κι αυτό μετράει…

Γράφει ο : 
Η εικόνα της ΑΕΚ στο δεύτερο μέσα σε 24 ώρες φιλικό της στην Πολωνία, ήταν χειρότερη απ ότι στο πρώτο αλλά ο Χιμένεθ το περίμενε γι αυτό και δήλωσε ικανοποιημένος.
 
Προφανώς θεωρεί ότι η κούραση ήταν ο επιβαρυντικός παράγοντας που επηρέασε την απόδοση της ΑΕΚ, πράγμα φυσιολογικό για μια ομάδα που βρίσκεται ουσιαστικά στην αρχή της προετοιμασίας της. Και πράγματι η Ενωση κινήθηκε σε πιο γρήγορο ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο όταν έπαιξαν οι σχετικά πιο ξεκούραστοι έστω κι αν δεν ήσαν οι θεωρούμενοι βασικοί.
 
Μέτριο θέαμα και λίγες φάσεις είχε το παιχνίδι, αλλά αυτό δεν είναι το ζητούμενο σε αυτή την φάση της προετοιμασίας.. Τώρα προέχει να μην υπάρχουν τραυματισμοί. Η ΑΕΚ ήδη μετράει δυο απώλειες (Βράνιες και Σιμόες) και πρέπει σε δέκα πέντε μέρες να έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους.
 
Ευτυχώς πάντως γι αυτήν εφέτος οι λύσεις είναι πολλές και καλές, όπως φάνηκε και στο ματς με την Κορόνα, στο οποίο αγωνίστηκαν 22 παίκτες, μερικοί από τους οποίους από την ομάδα νέων, χωρίς να φανεί κάποια διαφορά στην απόδοση του συνόλου.