14/07/2017 - 21:46

Οι παίκτες είναι καλά. Να γίνουν και ομάδα…

Γράφει ο : 
Σε ένα παιχνίδι που ο Χιμένεθ χρησιμοποίησε καμιά εικοσαριά παίκτες δεν μπορεί να γίνει κριτική για την εικόνα της ομάδας.
 
Μόνο για την ατομική απόδοση των παικτών μπορεί να μιλήσει κανείς και από αυτή την πλευρά τα συμπεράσματα από το ματς της ΑΕΚ με την Μπάνικ είναι κάτι περισσότερο από θετικά. 
 
Ολοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν τα πήγαν πολύ καλά επιβεβαιώνοντας αυτό που έχουμε επισημάνει από την αρχή της προετοιμασίας της ΑΕΚ.
 
Φέτος με τις επτά προσθήκες που έγιναν και την σταδιακή προώθηση μερικών νεαρών, η Ενωση έχει ένα πλούσιο και αρκετά ποιοτικό ρόστερ.
 
Τώρα πρέπει στον λίγο χρόνο που απομένει μέχρι το πρώτο ματς με την ΤΣΣΚΑ να μονταριστεί η εντεκάδα που (θα πρέπει να) έχει στο μυαλό του ο Χιμένεθ.
 
Κι ακόμα να διορθώσει την εξελισσόμενη σε …παιδική ασθένεια, την αδυναμία να αντιδρά στις αντεπιθέσεις του αντιπάλου όταν η ομάδα βρίσκεται στην επίθεση.
 
Με την Μπάνικ κινδύνεψε πάλι δυο φορές από τέτοιες φάσεις, στη μία από τις δυο δέχτηκε και το γκολ. Από το ματς με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ ο Χιμένεθ φωνάζει για αυτό το πράγμα αλλά το πρόβλημα δεν έχει λυθεί. 
 
Από όσους έπαιξαν εναντίον της Μπάνικ, ο Μπακάκης ήταν και πάλι εξαιρετικός, ο Λιβάγια έδειξε στοιχεία παίκτη υψηλής κλάσης, Γαλανόπουλος, Λόπες, Λάζαρος και ο Μάνταλος ήσαν επίσης πολύ καλοί. Αλλά και οι υπόλοιποι όπως ανέφερα έδειξαν ότι είναι σε καλή κατάσταση.