15/09/2017 - 18:07

Τώρα αναζητείται σταθερότητα

Γράφει ο : 

Ο Νίκος Κατσαρός σχολιάζει στο sportotal το μομέντουμ της ΑΕΚ μετά το μεγάλο διπλό στην Κροατία και τονίζει πως ο παράγοντας σταθερότητα  θα μετατρέψει την Ένωση σε αδιαφιλονίκητο φαβορί για όλους τους στόχους της.

Μετά τους δικαιολογημένους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν την πολύ σημαντική νίκη της ΑΕΚ στη Ριέκα, είναι απαραίτητο να ακολουθήσει η εγρήγορση και η προσήλωση στους επόμενους στόχους στον εσωτερικό χώρο. Η Ένωση με την εμφάνισή της στην Κροατία πιστοποίησε ότι βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία, αποτέλεσμα της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στα Σπάτα από παίκτες και προπονητή.

Αυτό που πρέπει να διασφαλιστεί τώρα είναι η σταθερότητα. Να αποφευχθούν δηλαδή τα πισωγυρίσματα που ήταν το αδύνατο σημείο της ομάδας πέρσι. Οι προϋποθέσεις υπάρχουν καθώς το έμψυχο υλικό είναι επαρκέστατο, τόσο από αριθμητικής όσο και από ποιοτικής πλευράς. Στη 18άδα της Ριέκα πρέπει να προσθέσουμε τους Τσιγκρίνσκι, Γαλανόπουλο, Γιακουμάκη, Κονέ, αλλά και τους Γκάλο και Μπάρκα. Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς πόσο... ευχάριστος θα είναι ο πονοκέφαλος του Χιμένεθ όταν θα τους έχει όλους αυτούς διαθέσιμους. Με τον αγώνα για το κύπελλο με τη Λαμία συμπληρώνονται και οι τρεις αγώνες που έπρεπε να γίνουν χωρίς θεατές.

Οπότε ειλικρινά δεν βλέπω τι θα ήταν αυτό που θα μπορούσε να ανακόψει την πορεία της ΑΕΚ προς τον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά κυρίως και προς τη διεκδίκηση με πολλές αξιώσεις του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Ελλάδας.