20/10/2017 - 15:23

Τώρα ψάχνει μόνο την σταθερότητα...

Γράφει ο : 

Ο Νίκος Κατσαρός γράφει για τις ευεργετικές συνέπειες της ισοπαλίας με την Μίλαν που διευκολύνουν τον Χιμένεθ να σταθεροποιήσει τις επιλογές του και να οδηγήσει την ΑΕΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Είχα γράψει πριν από καιρό, μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού, ότι το ζητούμενο για την Ένωση είναι η σταθερότητα. Μέχρι στιγμής έχουμε εφέτος, την ΑΕΚ της Μπριζ, την ΑΕΚ του Ολυμπιακού, του ΠΑΣ Γιάννενα,την ΑΕΚ της Τρίπολης, και την ΑΕΚ του «Σαν Σίρο»...

Αυτή η τελευταία, που της απέφερε τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι σε ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά μεγέθη της Ευρώπης, θεωρώ ότι δείχνει τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας του Χιμένεθ.

Δυνατότητες που της επιτρέπουν να πιστεύει ότι μπορεί και το πρωτάθλημα να κατακτήσει στην Ελλάσδα, αλλά και καλή πορεία να έχει στην Ευρώπη. Η αγαλλίαση που ένιωσαν οι οπαδοί της από την εμφάνισή της απέναντι στη Μίλαν, αλλά και η τεράστια «ένεση» αυτοπεποίθησης που πήραν οι ποδοσφαιριστές της, πρέπει τώρα να έχουν συνέχεια.

Αγωνιστικά η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, με τις προοπτικές να δείχνουν ακόμα καλύτερες αφού υπάρχουν παίκτες αξίας όπως ο Τσινγκρίνσκι, ο Τσόσιτς, ο Γιακουμάκης, ο Λαμπρόπουλοςή και ο Τρίστανσον που έχουν πράγματα να δόσουν.

Είναι συνεπώς, στο χέρι του Χιμένεθ να δείξει μεγαλύτερη σταθερότητα στις επιλογές του και γενικά στη διαχείρηση του έμψυχου υλικού της ομάδας. Την δουλειά την ξέρει καλά χωρίς αμφιβολία. Απλά δεν χρειάζεται να «θολώνει» πριν από κάποια κρίσιμα παιχνίδια.