26/05/2018 - 01:41

Κάθε εμπόδιο για καλό

Γράφει ο : 

Η αποχώρηση από την ΑΕΚ δύο βασικών συντελεστών στην κατάκτηση του πρωταθλήματος , όχι μόνο δεν προκάλεσε στεναχώρια, προβληματισμό ή απογοήτευση στους οπαδούς της, αλλά όσο και αν ακούγεται υπερβολικό, υπάρχουν αρκετοί που πανηγύρισαν κιόλας!

Οι λόγοι για αυτό είναι δύο. Ο ένας αφορά στον τρόπο που έφυγαν τόσο ο Λάζαρος όσο και ο Χιμένεθ. Σε όλη τη διάρκεια της σεζόν που πέρασε και οι δύο έλεγαν και ξαναέλεγαν πόσο δεμένοι ήταν με την ΑΕΚ και με τους οπαδούς της. Μάλιστα ο Ισπανός είχε δηλώσει ότι στην Ισπανία θα γύρναγε μόνο για την Σεβίλλη.

Δεν χρειάστηκαν όμως παρά λίγα εικοσιτετράωρα για να αποκαλύψουν ότι δεμένοι ήταν μόνο με το προσωπικό τους συμφέρον. Γεγονός που έριξε στα τάρταρα την εκτίμηση των οπαδών της ΑΕΚ προς το πρόσωπο τους και που τους έκανε να βάλλουν σε δεύτερη μοίρα, τι και να αγνοήσουν εντελώς την συνεισφορά τους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο δεύτερος λόγος για την περίπτωση του Χιμένεθ, είναι ότι στην θέση του ήρθε αμέσως ο Ουζουνίδης, ένας τεχνικός που θα ήθελα όλες οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Όχι μόνο για τις προπονητικές του ικανότητες, αλλά και το ήθος του και τον χαρακτήρα του. Αλλωστε για τον Χιμένεθ, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που του καταλόγισαν όχι λίγα μειονεκτήματα.

Ως προς τον Λάζαρο, από την στιγμή που δήλωσε ότι στον Ολυμπιακό θα δίνει το 130% των δυνάμεων του, αυτόματα διαγράφηκε από τις καρδιές των Ενωσιτών. Ετσι όπως ήρθαν λοιπόν τα πράγματα, για την αποχώρηση και των δύο ισχύει το «κάθε εμπόδιο για καλό».