14/08/2018 - 23:53

Ο Μάντζουκιτς αποσύρθηκε από την Εθνική Κροατίας

 

Ο Μάριο Μάντζουκιτς αποσύρθηκε από την Εθνική Κροατίας, υπογραμμίζοντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε ότι ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στη Γαλλία ήταν το τελευταίο παιχνίδι του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο Μάντζουκιτς γνωστοποίησε την απόφασή του στην ιστοσελίδα της Κροατικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και ευχαρίστησε όλους όσοι τον βοήθησαν.

Υπενθυμίζεται ότι ο έμπειρος επιθετικός της Γιουβέντους είναι ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της «Χρβάτσκα» (πίσω από τον Νταβόρ Σούκερ), έχοντας πετύχει 33 γκολ σε 89 παιχνίδια.

«Πάντα μου άρεσε να μιλάω στο γήπεδο και όχι έξω από αυτό, ως εκ τούτου αυτές οι λέξεις που γράφω παρακάτω βγαίνουν πολύ δύσκολα από μένα. Είναι δύσκολο, γιατί ξέρω τι τιμή είναι να φοράς τη φανέλα της Κροατίας και να εκπροσωπείς τη χώρα σου. Είμαι σίγουρος ότι είναι ο σωστός καιρός για να πω αυτές τις λέξεις», ανέφερε ο Μάντζουκιτς.

«Η δεύτερη θέση που κατακτήσαμε στο Μουντιάλ με γέμισε ενέργεια και έκανε ευκολότερο το να πάρω αυτή την δύσκολη απόφαση. Όλοι είχαμε τον ίδιο στόχο, να δώσουμε τα πάντα για την επιτυχία της Κροατίας, και τους ευχαριστώ όλους γιατί όλοι αυτοί άφησαν ένα σημάδι στην καριέρα μου και τους ευχαριστώ για την μεγάλη υποστήριξη», πρόσθεσε.