18/10/2018 - 17:18

"Τσίμπησε" τον νέο Εμπαπέ η Μονακό

Ταλέντα σαν τον Κιλιάν Εμπαπέ βγαίνουν πολύ σπάνια. Μια φορά στο... τόσο. Όμως, γίνεται στα χέρια της Μονακό να υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής με το ίδιο ή σχεδόν το ίδιο ταλέντο με τον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν; Φαίνεται πως ναι! Το όνομα αυτού, Γουίλσον Ισίντορ.

Ο 18χρονος επιθετικός βγήκε από τις ακαδημίες της Ρεν με τους Μονεγάσκους να τον κάνουν δικό τους το περασμένο καλοκαίρι. Όχι τυχαία μεταγραφή.

Ήδη όλοι όσοι τον έχουν δει του έχουν έτοιμη την «ταμπέλα». Νέος Εμπαπέ. Ωστόσο μπορεί να φτάσει τόσο ψηλά, τόσο γρήγορα; Ή απλά πρόκειται για ένα παιχνίδι εντυπώσεων;

Βέβαια, καλό το ταλέντο, αλλά μόνο του δεν μπορεί να σε πάει μακριά. Θέλει και δουλειά. Στη Μονακό φαίνεται πως έχουν τον τρόπο. Ξέρουν το κόλπο. Το έκαναν άλλωστε με τον Κιλιάν Εμπαπέ και ιδού τα αποτελέσματα.

Το ερώτημα είναι άλλο. Μπορεί να συμβεί κάτι ανάλογο και στην περίπτωση του Ισίντορ; Κανείς δεν ξέρει. Οι Γάλλοι που τον έχουν δει μιλάνε για έναν παίκτη που έχει τρομερή έκρηξη και πολύ καλά τελειώματα για την ηλικία του.

Σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά τα παραπάνω; Πολύ σωστά μαντέψατε. Κάτι από... Κιλιάν Εμπαπέ. Για να δούμε αν το νέο «φυντάνι» της Μονακό θα έχει την εξέλιξη και την πορεία του «παλιού» που πλέον κάνει ό,τι θέλει με την μπάλα στα πόδια και βρίσκεται πυκνά- συχνά στο προσκήνιο.