12/11/2018 - 15:42

Τέλος ο Παντελίδης από τον Αστέρα Τρίπολης!

Παρελθόν από τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης αποτελεί ο Σάββας Παντελίδης, αφού η παραίτηση του έγινε δεκτή από τους Αρκάδες.

Φιλικό “διαζύγιο”! Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται πλέον ο Αστέρας Τρίπολης, αφού η διοίκηση των Αρκάδων έκανε αποδεκτή τη Δευτέρα (12.11.2018) την παραίτηση του Σάββα Παντελίδη.

Οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν έτσι σε διαφορετικούς δρόμους, μετά από συνεργασία ενός χρόνου και δύο μηνών, αφού η πορεία της ομάδας στη φετινή Superleague είναι τραγική (έξι βαθμοί έπειτα από 10 αγωνιστικές). Μάλιστα, οι φήμες θέλουν τον Έλληνα τεχνικό να βρίσκεται κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

“Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι ο προπονητής Σάββας Παντελίδης υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδος και αυτή έγινε αποδεκτή.

Ευχαριστούμε τον κ. Παντελίδη για την προσφορά του στην ομάδα μας και τού ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Από την πλευρά του ο Σάββας Παντελίδης δήλωσε: «Περάσαμε έναν χρόνο μαζί με καλές και κακές στιγμές. Απλώς νομίζω ότι έφτασε η ώρα για το καλό και των δύο πλευρών να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες, κυρίους Καϋμενάκη και Μπάκο, τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και όλη την οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ για τη συνεργασία και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την αγάπη που μού προσέφερε. Εύχομαι ο ΑΣΤΕΡΑΣ να εκπληρώσει τους αγωνιστικούς του στόχους. Εις το επανιδείν.”