17/02/2019 - 14:30

Αλ Κελαϊφί: «Ποτέ δεν ανησυχήσαμε για το FFP»

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί δεν ανησυχεί για το Financial Fair Play, δείχνοντας βέβαιος για την επιτυχία της ομάδας του στην υπόθεση.
Για τον Αλ Κελαϊφί, είναι σαφές ότι ο πρόεδρος της ισπανικής Laliga, Χαβιέρ Τεμπάς, το όνομα του οποίου δεν αναφέρει, βρίσκεται πίσω από την εκστρατεία εναντίον της Παρί ΣΖ. Αν και ο πρόεδρος της Παρί ΣΖ λέει, ότι ποτέ δεν ανησύχησε πραγματικά, υποστηρίζοντας ότι ο όμιλος έχει κάνει ό, τι είναι απαραίτητο για να συμμορφωθεί με τους κανονισμούς.

«Αν είμαι πιο ήρεμος για το Financial Fair Play; Δεν υπήρξε ποτέ ανησυχία στο σύλλογο μας. Μετά την έναρξη της διαδικασίας από την UEFA το Σεπτέμβριο του 2017 υπό την πίεση ενός Ισπανού παράγοντα, που θα μπορούσε να φοβάται για προσωπικά συμφέροντα, απαντήσαμε σημείο προς σημείο σε όλες τις ερωτήσεις», εξήγησε. «Συμμετέχουμε σε όλη την διαδικασία με τη μεγαλύτερη διαφάνεια και με τη μεγαλύτερη σοβαρότητα στις απαντήσεις μας. Εξασφαλίζοντας ότι ο σύλλογός μας διοικείται με τον μέγιστο επαγγελματισμό. Εάν δεν συνέβαινε αυτό, οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο δεν θα ήθελαν να έρθουν σε μας. Και δεν θα ήταν τόσο ικανοποιημένοι όσο είναι σήμερα», πρόσθεσε.