05/03/2019 - 13:00

Κρίσιμο ραντεβού με τον Κετσπάγια στην Ανόρθωση

Απογοήτευση επικρατεί στην Ανόρθωση και είναι βαρύ το κλίμα κατά του Ολλανδού προπονητή της ομάδας, Γιούρχεν Στρέπελ, μετά και τα τελευταία γεγονότα αλλά και την ήττα από τον Ερμή. Στελέχη της ομάδας θεωρούν πως ο Στρέπελ πρέπει να απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία της «Μεγάλης Κυρίας». Ο προβληματισμός είναι μεγάλος και δεν αποκλείονται άμεσες εξελίξεις με τον 49χρονο τεχνικό να βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο από την ομάδα.

Οι εξελίξεις με τον Στρέπελ φέρνουν πιο κοντά την επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της Ανόρθωσης. Τις επόμενες μέρες θα γίνει συνάντηση ανάμεσα στο νέο πρόεδρο της εταιρείας Μιχάλη Χατζηπαντέλα, τον μεγαλομέτοχο Χρήστο Πουλλαΐδη και τον Γεωργιανό κόουτς, στην οποία θα τεθεί επί τάπητος το ενδεχόμενο συνεργασίας.
Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες υπάρχει η σκέψη να προταθεί στον Κετσπάγια να αναλάβει άμεσα την ομάδα, ώστε να δουλέψει με το υφιστάμενο ρόστερ και να πάρει αποφάσεις για τη νέα περίοδο. Τα πάντα είναι ρευστά και τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, καθώς για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να συμφωνήσει και ο Κετσπάγια.