05/03/2019 - 13:36

Τούχελ: «Ο Μπαπέ μπορεί να γίνει Νο 1 επιθετικός στον κόσμο»

Από τους πιό ...ευτυχισμένους προπονητές του πλανήτη, είναι την συγκεκριμένη χρονική περίοδο ο Τόμας Τούχελ. Ο Γερμανός τεχνικός, καθοδηγεί την Παρί Σεν Ζερμέν και έχει την ...ευλογία να προπονεί παίκτες όπως ο Νεϊμάρ, ο Εντινσον Καβάνι και ο Κιλιάν Μπαπέ.

    Μάλιστα, για τον 20χρονο Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή, ο Τούχελ, εκτιμά πως μπορεί να γίνει ο κορυφαίος επιθετικός στον πλανήτη. Μιλώντας στο αγγλικό δίκτυο «BT Sport», ο έμπειρος τεχνικός, σχολίασε:

    «Είναι πεινασμένος. Και διαθέτει σπουδαία προσωπικότητα, αν και είναι 20 ετών. Και αυτό δεν είναι πάντα εύκολο, γιατί οι ισχυρές προσωπικότητες, δεν επιτρέπουν την εξέλιξη. Με προκαλεί ως προπονητή, αλλά ταυτόχρονα είναι εξαιρετικός. Κατά την γνώμη μου, είναι πολύ σημαντικό να έχει αυτήν την προσωπικότητα και να αμφθσβητεί ή να προκαλεί, όλα όσα αποτελούν το περιβάλλον του. Είναι πεινασμένος για διακρίσεις και πρόκειται για μία ειδική περίπτωση στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Δεν τον βλέπω σαν έναν Μέσι, αλλά ως έναν αληθινό επιθετικό. Και για εμένα, μπορεί να γίνει ο καλύτερος στον πλανήτη. Ακολουθεί αυτήν την πορεία. Οπως ο Ρονάλντο ο Βραζιλιάνος; Ναι! Πρόκειται για μία καλή σύγκριση. Δεν το είχα σκεφθεί ποτέ, αλλά όντως, είναι μία καλή σύγκριση»...