17/03/2019 - 21:25

Οριστική διακοπή στο ντέρμπι!

Ο Γερμανός ρέφερι της αναμέτρησης, Μάρκο Φριτζ, ανακοίνωσε την οριστική διακοπή του ντέρμπι, μετά τα σοβαρότατα επεισόδια που έγιναν από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Οι τρεις διαιτητές βγήκαν μαζί με τους παρατηρητές και εκπροσώπους των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο για να ελέγξουν την ατμόσφαιρα, αλλά και αν έχει εκκενωθεί το ΟΑΚΑ.

Αφού λοιπόν βγήκαν από τη φυσούνα είδαν μερικούς οπαδούς του Παναθηναϊκού στις κερκίδες και επέστρεψαν στα αποδυτήρια επισημοποιώντας μετά από λίγο την οριστική διακοπή στο ντέρμπι αιωνίων.

Θυμίζουμε ότι ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό είχε διακοπεί στο 70ό λεπτό, μετά την είσοδο οπαδών του Παναθηναϊκού στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.

Αυτό συνέβη για δεύτερη φορά, καθώς στο 5ο λεπτό «πράσινοι» οπαδοί κατευθύνθηκαν στον μικρό πάγκο και χτύπησαν τον γυμναστή του Ολυμπιακού, όπως ανέφεραν οι ρεπόρτερ της ΕΡΤ, που μεταδίδει την αναμέτρηση. Το σκορ σε εκείνο το σημείο ήταν 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού με τέρμα του Γκερέρο στο 53'. 

Ήταν η δεύτερη διακοπή μετά το τρομερό επεισόδιο με το ντου στου 5ο λεπτό από οπλισμένους με μαχαίρι χούλιγκαν που οδήγησε σε διακοπή 8 λεπτών. Τώρα πια η κατάσταση έχει ξεφύγει και με την δεύτερη διακοπή και τις συνθήκες που επικρατούν δεν μπορεί να ξαναρχίσει το παιχνίδι.

Επίσης, χαρακτηριστικό ήταν πως οι οπαδοί που βολτάρουν έχουν πάρει μέχρι και τα σημαιάκια! Οι χούλιγκαν του Παναθηναϊκού με το προηγήθηκε ο Ολυμπιακός στο σκορ άρχισαν τα σοβαρά επεισόδια κάνοντας επίθεση στα ΜΑΤ με βόμβες μολότοφ για να δεχθούν δακρυγόνα.

Χαρακτηριστικό της ανεξέλεγκτης κατάστασης επιπλέον ήταν πως οπαδοί του Παναθηναϊκού που πήδηξαν στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουν τον γύρω και να γλιτώσουν τα χημικά και το ξύλο αστυνομίας χούλιγκαν, δέχονται βροχή από αντικείμενα από τους οπαδούς στις άλλες θύρες!

Έτσι λοιπόν, ο ρέφερι της αναμέτρησης αποφάσισε την οριστική της διακοπή.