20/03/2019 - 14:00

Ανανέωσε με Πόρτο ο Κασίγιας - χαμογελάει ο... Ολυμπιακός!

Στην Πόρτο θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Ίκερ Κασίγιας και μετά το καλοκαίρι. Ο Ισπανός τερματοφύλακας είχε προαναγγείλει την παραμονή του και πριν μερικές ημέρες, τονίζοντας πως επιθυμία του είναι να κλείσει την καριέρα του στους «δράκους», κάτι που πλέον επιβεβαιώθηκε και επίσημα.

Η πορτογαλική ομάδα ανακοίνωσε την επέκταση συμφωνίας με τον 37χρονο, χωρίς όμως να προσδιορίζεται η χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ίκερ θα συνεχίσει να βρίσκεται κάτω από τα γκολποστ της Πόρτο και μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, αφού ανανέωσε τους «όρκους» του με τους Πορτογάλους. Ο Ισπανός γκολκίπερ λοιπόν υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους «δράκους» κι αυτό είναι ένα καλό νέο για τον Ολυμπιακό που θέλει να κρατήσει στο δυναμικό του τον Σα.

Είναι προφανές πως ο Κασίγιας ανανέωσε την συνεργασία του με την Πόρτο για να έχει την θέση του βασικού γκολκίπερ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Είναι όμως ξεκάθαρο και από την πλευρά του Σα, πως δεν θέλει να γυρίσει στην Πόρτο για να παρακολουθεί από τον πάγκο τα παιχνίδια των «δράκων».

Επίσης είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι ο Πορτογάλος τερματοφύλακας είναι απόλυτα ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό αλλά και από την ζωή στην Ελλάδα. Είναι λοιπόν πολύ θετική εξέλιξη για τους πειραιώτες η απόφαση της Πόρτο να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ίκερ Κασίγιας.

Είναι δεδομένο πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνουν οι καθοριστικές συζητήσεις των ερυθρόλευκων με την διοίκηση της Πόρτο για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Ζοσέ Σα από την ομάδα του Πειραιά. Και είναι δεδομένο πως αυτές οι συζητήσεις θα έχουν μια νέα βάση εκκίνησης μετά τα νέα για την επέκταση της συνεργασίας του πορτογαλικού συλλόγου με τον πρώην γκολκίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης.