27/03/2019 - 19:51

Ευχές Γ. Σαββίδη σε Μπουζούκη με νόημα... (pic)

Δύο μηνύματα ευχών και -μάλιστα- δημόσια, φρόντισε να στείλει στον Γιάννη Μπουζούκη, ανήμερα των γενεθλίων του, ο Γιώργος Σαββίδης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού κλείνει σήμερα τα 21 του χρόνια και ανάμεσα στις ευχές που δέχθηκε από συμπαίκτες και φίλους του, ήταν και αυτές του Γιώργου Σαββίδη. Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ φρόντισε πρώτα να αποθεώσει τον Μπουζούκη, χαρακτηρίζοντάς τον ως... τοπ μέσα από διάφορα emoticons ενώ στην συνέχεια του ευχήθηκε τα καλύτερα...

Φυσικά, το γεγονός αυτό δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι συνηθισμένο για τα ελληνικά δεδομένα, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ευχές μετόχου μιας ομάδας προς παίκτη μιας μεγάλης αντιπάλου. Όπως μπορεί να φανεί, οι ευχές του Σαββίδη είχαν βαθύτερο νόημα, φουντώνοντας τις φήμες περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον Μπουζούκη ενόψει καλοκαιριού.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά του Παναθηναϊκού δεν φαίνεται διατεθειμένη να μπει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Θεσσαλονικείς για την περίπτωση του νεαρού μέσου του συλλόγου.

Οι ευχές του Γιώργου Σαββίδη, ήταν δημόσιες, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω: