28/03/2019 - 13:10

Στο Γκντανσκ της Πολωνίας η προετοιμασία του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός δεν θα πάει φέτος στο Ζέεφελντ για προετοιμασία όπως σας είχε ενημερώσει το sportotal.gr. Οι πειραιώτες σύμφωνα με πληροφορίες, θα πραγματοποιήσουν τελικά το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους στην Πολωνία και πιο συγκεκριμένα στο Γκντανσκ μετά από την απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς σε συνεργασία φυσικά με την διοίκηση της ομάδας του λιμανιού.

Είναι λοιπόν οριστικό ότι η προετοιμασία των πειραιωτών θα πραγματοποιηθεί στην Πολωνία, καθώς ήταν αδύνατον να γίνει στο Ζέεφελντ λόγω της κακής κατάστασης στην οποία βρίσκεται το κεντρικό γήπεδο.

Ο συνεργάτης του Πέδρο Μαρτίνς, Αντόνιο Ενρίκε ήταν αυτός που ήταν σε αποστολή στο εξωτερικό για να «σκανάρει» προπονητικά κέντρα κι επιστρέφοντας στην Ελλάδα ενημέρωσε διεξοδικά τον προπονητή των πειραιωτών.

Ο Ενρίκε είχε φροντίσει για την αναλυτική παρουσίαση των προπονητικών κέντρων που επισκέφτηκε και ο τεχνικός του Ολυμπιακού αποφάσισε να γίνει η προετοιμασία των πειραιωτών στο Γκντανσκ.

Ο συνεργάτης του Μαρτίνς είδε προπονητικά κέντρα σε Ιταλία, Αυστρία και Πολωνία, με τους πειραιώτες να καταλήγουν στο Γκντανσκ.

Θα πρέπει εδώ να επισημανθεί πως στην συγκεκριμένη πόλη έγιναν παιχνίδια της τελικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012 και μάλιστα το Γκντανσκ ήταν η βάση που είχε επιλέξει η Εθνική ομάδα της Γερμανίας.

Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό πως το προπονητικό κέντρο που έχουν επιλέξει και οι ερυθρόλευκοι είναι από τα πλέον σύγχρονα και οι παίκτες του Ολυμπιακού θα μπορέσουν να δουλέψουν έχοντας στην διάθεσή τους όλες τις ανέσεις.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο προπονητής των ερυθρόλευκων τσέκαρε αναλυτικά τους φακέλους που του παρουσίασε ο Αντόνιο Ενρίκε και μετά από συζητήσεις με τους στενούς του συνεργάτες και την διοίκηση των πειραιωτών, πήρε την απόφαση για το Γκντανσκ.

Η συγκεκριμένη πόλη στην Πολωνία έχει πληθυσμό 465.000 κατοίκων και είναι μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας, διαθέτοντας μάλιστα ένα υπερσύγχρονο γήπεδο.