29/03/2019 - 14:43

Απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης οπαδών του ΠΑΟΚ από Βασιλειάδη

Η Ξάνθη υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια για την 26η αγωνιστική της Super League, με τις δύο ομάδες να έχουν αποφασίσει πως θα υπάρχουν οπαδοί και των δύο ομάδων στο γήπεδο.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης όμως αποφάσισε την απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης των φίλων του Δικεφάλου του βορρά στην ακριτική πόλη σε μία τυπική κίνηση για τα μάτια του κόσμου.

Ο υφυπουργός αθλητισμού λοιπόν έβαλε stop στην οργανωμένη μετακίνηση, όχι όμως και στη μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων, οπότε οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα βρεθούν κανονικά στις κερκίδες του Ξάνθη Arena. 

Αναλυτικά η απόφαση:

«Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 26ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018-2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή (31-3-2019) και ώρα 19:00, στο γήπεδο XANTHI F.C. ARENA , για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».