21/04/2019 - 12:59

Με επιρρόες από το 2000 η νέα φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνει ένα νέο ξεκίνημα μετά στη κάκιστη σεζόν που πραγματοποίησε φέτος και το καλοκαίρι ετοιμάζεται να κάνει αρκετές αλλαγές για να μπορέσει και πάλι να επιστρέψει στους τίτλους και τις διακρίσεις όπως τα παλαιότερα χρόνια.

Οι αλλαγές αυτές, καθώς φαίνεται, δεν θα μείνουν μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, όπως είναι το έμψυχο δυναμικό του συλλόγου, αλλά και οι τακτικές του Ζινεντίν Ζιντάν, θα πάνε και ένα βήμα παραπέρα. Δηλαδή και στη φανέλα.

Όπως αποκάλυψε η γνωστή ιστοσελίδα «footyheadlines.com», τις τελευταίες ημέρες διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες από τη νέα εμφάνιση των «μερένγκες» για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2019/20), μια εμφάνιση που φαίνεται επηρεασμένη από το παρελθόν.

Συγκεκριμένα, η φανέλα μας γυρνά πίσω στο χρόνο, στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και σε αυτά που φορούσε τότε η «βασίλισσα». Η νέα εμφάνιση θα είναι ολόλευκη, με ανάγλυφες κάθετες ρίγες και μπλε λεπτομέρειες στον γιακά και τα μανίκια.

Πλέον, μένει μόνο να δούμε αν θα πηγαίνει στα νέα αστέρια της Ρεάλ Μαδρίτης και να φέρει τύχη στην ομάδα για την επόμενη σεζόν που έρχεται στην Ισπανία και φυσικά στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τους «μερένγκες» να επιδιώκουν ξανά την κορυφή της Ευρώπης.

Δείτε τη νέα εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης: