05/06/2019 - 15:01

Αποσύρθηκε η καταγγελία εναντίον του Ρονάλντο για βιασμό

Η καταγγελία εναντίον του Κριστιάνο Ρονάλντο για βιασμό, στις Ηνωμένες Πολιτείες, αποσύρθηκε, όπως μετέδωσε το Bloomberg.

Η απόσυρση της κατηγορίας κατατέθηκε τον Μάιο στο κρατικό δικαστήριο της Νεβάδα στο Λας Βέγκας, ωστόσο δεν διευκρινίζεται αν η καταγγέλλουσα κατέληξε σε συμφωνία με τον άσο της Γιουβέντους.

Στις 13 Ιουνίου 2009 η 34χρονη σήμερα Κάθριν Μαγιόργκα υποστήριξε ότι είχε βιαστεί σε δωμάτιο του ξενοδοχείου Palms, προσκομίζοντας ιατρικές εξετάσεις, αλλά από στην καταγγελία δεν υπήρχε το όνομα του φερόμενου ως θύτη.

Το 2010 η κοπέλα κατέληξε σε εξωδικαστική συμφωνία με τον Ρονάλντο και λαμβάνοντας 375.000 δολάρια δεσμεύτηκε να διατηρήσει τη σιωπή, αλλά τον Απρίλιο του 2017 ανακάλυψε ότι η ιστορία της αποκαλύφθηκε από τα Football Leaks.

Η Μαγιόργκα κατέθεσε αγωγή κατά του CR7, τον οποίο κατηγόρησε για «εξαναγκασμό, απάτη, κατάχρηση εξουσίας σε βάρος ευάλωτων ατόμων, δυσφήμηση και παραβίαση συμφωνίας».

Ο Πορτογάλος σταρ υπερασπίστηκε σθεναρά τον εαυτό του όλο αυτό το διάστημα και τελικώς η Μαγιόργκα φέρεται να απέσυρε τις κατηγορίες.