20/07/2019 - 13:17

Χειρουργήθηκε ο Φορτούνης και επιστρέφει σε έξι μήνες

Επιτυχημένη ήταν η χειρουργική επέμβαση στο δεξί γόνατο, στην οποία υποβλήθηκε σήμερα (20/7) το πρωί ο Κώστας Φορτούνης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού εγχειρίστηκε από το γιατρό της ομάδας, Χρήστο Θέο, για αποκατάσταση του πρόσθιου χιαστού, όπου υπέστη ρήξη στο προ δεκαημέρου φιλικό με το Αμβούργο. 

Το πρωί του Σαββάτου ο αρχηγός των Ερυθρόλευκων βρέθηκε στο νοσοκομείου, έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, τον προεγχειρητικό έλεγχο και εν συνεχεία αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου των Πειραιωτών, Χρήστου Θέου, ο οποίος ανέλαβε να αποκαταστήσει τη ζημιά στον κομμένο πρόσθιο χιαστό του δεξιού του γόνατος. Και την αποκατέστησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επέμβαση πήγε πάρα πολύ καλά και πλέον ο Φορτούνης μετράει αντίστροφα για την ημέρα της επιστροφής του στη δράση.

Το ιατρικό πρωτόκολλο για τέτοιου είδους τραυματισμούς είναι συγκεκριμένο και ο Φορτούνης θα ακολουθήσει με ευλάβεια και με την απαραίτητη καθοδήγηση των γιατρών του Ολυμπιακού όλα τα βήματα, ένα προς ένα, έως ότου επιστρέψει δυνατός και υγιής στους αγωνιστικούς χώρους.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. Αλλά τώρα μπροστά του έχει Μαραθώνιο. Έναν Μαραθώνιο που θα τον ολοκληρώσει με επιτυχία, καθώς όλος ο Ολυμπιακός είναι στο πλευρό του. Όπως φάνηκε και με το παραπάνω, από όσα έγιναν στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.