11/01/2017 - 20:12

Ίβιτς: Δικός μας ο Κάτσε!

Το αποτέλεσμα είναι αυτό που κρατάει ο Βλάνταν Ίβιτς από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με 2-0, όπως δήλωσε στην κάμερα του COSMOTE Sport.

Αναλυτικά:

«Ξέραμε από την αρχή πως δεν μπορούσαμε να παίζουμε όπως θέλαμε. Οι συνθήκες δεν ήταν καλές, αλλά προσαρμοστήκαμε. Παίξαμε τελείως διαφορετικά, αλλά πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και συνεχίζουμε».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

«Το ζητούμενο ήταν το αποτέλεσμα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολες οι συνθήκες στον αγωνιστικό χώρο, δεν ήταν εύκολο να προσαρμοστείς ειδικά όταν δεν κάναμε κανονικές προπονήσεις. Δεν μπορώ να πω πως υπήρχε κίνδυνος για την ομάδα μου, αξίζαμε τη νίκη και συνεχίζουμε.

Όταν φτάσαμε εδώ και όταν είδα τον αγωνιστικό χώρο, έκανα μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής και για αυτό αποφάσισα να παίξω με τρεις στην άμυνα. Δεν έχει σχέση το ένα παιχνίδι με το άλλο. Δεν ήρθαμε για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, ότι κάνουμε δηλαδή σε κάθε παιχνίδι, αλλά να πάρουμε το αποτέλεσμα και αυτό κάναμε. Ο Παναιτωλικός είναι καλή ομάδα, οργανωμένη, παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχουμε και το δεύτερο παιχνίδι.

Ο Κάτσε είναι δικός μας παίκτης, πήγε για έξι μήνες δανεικός, γύρισε πίσω και πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει. Για αυτό τον κρατήσαμε και θα τον χρησιμοποιούμε από εδώ και πέρα».