11/01/2017 - 23:27

Στην τελική ευθεία η εξαγορά της ΠΑΕ Βέροια

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί, το πιθανότερο θετικά, η πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Βέροια, με τον υποψήφιο αγοραστή Γιώργο Μπίκα να δηλώνει πως το μόνο που απομένει είναι η ολοκλήρωση του ελέγχου στα οικονομικά του συλλόγου.

Τα αδέλφια Γιώργος και Χρήστος Μπίκας, Βεροιώτες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της εμπορίας τροφίμων, επιθυμούν να εμπλακούν με την ομάδα της πόλης τους αγοράζοντας τις μετοχές του νυν ιδιοκτήτη, Κώστα Παπαδόπουλου. Οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών είναι πολύ προχωρημένες και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν.

Αυτό που μένει είναι να ολοκληρωθεί ο οικονομικός και λογιστικός έλεγχος που γίνεται στην ΠΑΕ, έτσι ώστε οι υποψήφιοι αγοραστές να γνωρίζουν ακριβώς τις οφειλές της Βέροιας. Σε δηλώσεις που έκανε στην τοπική ιστοσελίδα kerkidasport.gr, ο κ. Γιώργος Μπίκας εμφανίστηκε καθησυχαστικός για την πορεία της υπόθεσης και έδειξε αισιόδοξος πως θα ολοκληρωθεί θετικά.

«Βρισκόμαστε στο στάδιο του ελέγχου και στα διαδικαστικά. Ως εκ τούτου δε θέλω να μιλήσω μέχρι να οριστικοποιηθεί η υπόθεση με λεπτομέρειες, ούτε να πω μεγάλες κουβέντες και να δώσω ψεύτικες ελπίδες στον κόσμο της ομάδας μας», ανέφερε. «Έχουμε ένα πλάνο και προχωράμε πάνω σε αυτό. Ας περιμένουμε λίγο ακόμα, το πολύ πέντε ημέρες». Σε ερώτησή για το πως βλέπει να καταλήγει η υπόθεση, από τις μέχρι στιγμής επαφές και συζητήσεις, ο Γιώργος Μπίκας απάντησε με δύο λέξεις: «Πιστεύω θετικά».