01/05/2017 - 13:24

Μπακάκης: «Να δώσουμε χαρά στον κόσμο με την κατάκτηση του Κυπέλλου»

Ο Μιχάλης Μπακάκης, ύστερα από το ισόπαλο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και τη σημασία που έχει να το κατακτήσει η Ένωση για τον κόσμο της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Είναι λογικό το μυαλό μας να ήταν στον τελικό. Είναι σίγουρο αυτό. Δουλέψαμε όμως πολύ για το παιχνίδι. Μας είπε και ο προπονητής ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε τόσο καλά, όμως στο δεύτερο μπήκαμε αποφασισμένοι να το γυρίσουμε. Είχαμε την κατοχή, ήμασταν πολύ καλύτεροι, χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Πέκχαρτ να κάνουμε το 1-2. Συνεχίζουμε… Κοιτάζουμε τα playoffs, αλλά πρώτα απ’ όλα τον τελικό για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας», ανέφερε αρχικά ο διεθνής μπακ της Ένωσης:

«Είναι διαφορετικό να παίζεις στο ΟΑΚΑ και διαφορετικό στο συγκεκριμένο γήπεδο. Ο αγωνιστικό χώρος δεν ήταν τόσο καλός, ήταν μικρό το γήπεδο. Δεν έχουμε συνηθίσει σε τέτοιους αγωνιστικούς χώρους. Θέλαμε να προσαρμοστούμε, μας πήρε λίγη ώρα. Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν καλύτεροι, είχαμε φάσεις, είχαμε και την ευκαιρία του Τόμας, ξαναλέω, αλλά ατυχήσαμε».