04/05/2017 - 14:23

Μποζ:«Ιδια φιλοσοφία», Τζενέσιο: «Ανατροπή-εκδίκηση»

 Ο προπονητής του Αγιαξ Πέτερ Μποζ, υποστήριξε ότι το αποτέλεσμα μπορεί να ήταν ακόμα μεγαλύτερο, μιλώντας στους δημοσιογράφους, μετά την χθεσινή νίκη (4-1) επί της Λιόν, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό στο Europa League.

«Δεν είναι έκπληξη. Στα πρώτα είκοσι λεπτά η Λιόν ήταν καλύτερη από εμάς. Κάναμε γκολ στις δύο πρώτες μας ευκαιρίες. Το τελικό 4-1 θα μπορούσε να είναι ευρύτερο», τόνισε. «Εμείς θέλουμε να παίζουμε επιθετικά  για να διασκεδάζουμε τους φιλάθλους μας, και το κάναμε. Δεν πιστεύουμε ακόμη ότι είμαστε στον τελικό, πριν παίξουμε και τον επαναληπτικό. Η Λιόν είναι μια καλή ομάδα, και εκεί θα είναι δύσκολα. Η φιλοσοφία μας θα παραμείνει ίδια και  στη Γαλλία», πρόσθεσε ο 53χρονος Ολλανδός προπονητής.

Τζενέσιο: "Ετοιμοι για εκδίκηση"

Στην ανατροπή της ήττας (4-1) που γνώρισε η Λιόν στο Αμστερνταμ,  και την εξασφάλιση θέσης στον τελικό της Στοκχόλμης, εξακολουθεί να πιστεύει ο Μπρούνο Τζενέσιο.

«Πρέπει να το πιστέψουμε, χρειάζεται να χωνέψουμε αυτή την ήττα», είπε ο προπονητής της Λιόν. «Η πρόκριση εξακολουθεί να είναι δυνατή και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα.  Θα πρέπει να ξεκινήσουμε με ενθουσιασμό στο σπίτι μας, μπροστά στους οπαδούς μας. Είμαστε απογοητευμένοι, ήρθαμε  στο Αμστερνταμ με μεγάλες ελπίδες, αλλά τώρα θέλουμε να σηκώσουμε κεφάλι και να πάρουμε την εκδίκησή μας», συμπλήρωσε ο 50χρονος Γάλλος προπονητής.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ