10/05/2017 - 22:59

Χιμένεθ και του χρόνου στην ΑΕΚ!

Ο Μανόλο Χιμένεθ παραμένει στη θέση του προπονητή της ΑΕΚ και τη νέα σεζόν!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ενημέρωσε τον Ισπανό προπονητή πως η απόφαση της ΠΑΕ είναι να ενεργοποιηθεί η οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας, σύμφωνα με το συμβόλαιο που υπέγραψαν οι δύο πλευρές τον Ιανουάριο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα παρουσία και του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ, Μηνά Λυσάνδρου και αποτελεί θετική εξέλιξη σε σχέση με τα δεδομένα της αντίστοιχης περσινής περιόδου.

Τον Απρίλιο του 2016 η ΑΕΚ δεν είχε προπονητή μετά την αποχώρηση του Γκας Πογέτ, ανέλαβε υπηρεσιακός ο Στέλιος Μανωλάς και τον Ιούνιο αφίχθη ο Τιμούρ Κετσπάγια ο οποίος προσέφερε ελάχιστα. Τώρα, η Ενωση αποφάσισε να πορευτεί με τον τεχνικό ο οποίος ανέλαβε να «συμμαζέψει» την ομάδα και τα κατάφερε εξαιρετικά.

Η κίνηση αυτή σημαίνει πολλά και ενόψει play off, καθώς είχε διαμορφωθεί η αντίληψη πως ο Ισπανός θα κρινόταν και από την τελική συγκομιδή της ΑΕΚ. Ομως τώρα μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του απελευθερωμένος από το άγχος της καθημερινής επιβεβαίωσης. Αλλωστε, η θέση που θα καταλάβει η ομάδα στα play off, μικρή σημασία έχει δεδομένου ότι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League αποτελεί «όνειρο θερινής νυκτός».