26/06/2017 - 20:13

Ψηλά στη λίστα του Ουζουνίδη ο Γιάννου

Ο Απόστολος Γιάννου βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων του Παναθηναϊκού ως «αντί-Κλωναρίδης» και στο «τριφύλλι» περιμένουν να μείνει ελεύθερος από την Γκουανγκζού.  

Ο Απόστολος Γιάννου αρέσει πολύ στον Μαρίνο Ουζουνίδη. Εξάλλου, είχαν συνεργαστεί στον Πανιώνιο και μέσα από την δουλειά του Έλληνα τεχνικού ο 27χρονος επιθετικός κλήθηκε στην Εθνική. Οι «πράσινοι» εδώ και καιρό παρακολουθούν την περίπτωσή του ενώ οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφή.

Το αν και το πόσο γρήγορα θα προχωρήσει η περίπτωση του Γιάννου θα εξαρτηθεί από το πότε θα μείνει ελεύθερος από την Γκουανγκζού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά του παίκτη έχει βρει την χρυσή τομή με τους Κινέζους και είναι θέμα χρόνου η αποδέσμευσή του. Στο «τριφύλλι», προορίζεται για αντί-Κλωναρίδης.

Όσον αφορά το οικονομικό και το μεγάλο κασέ που είχε ο ποδοσφαιριστής στην Άπω Ανατολή, δεν αναμένεται να αποτελέσει εμπόδιο. Ο Γιάννου έχει προπληρωθεί ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίού του και αυτή την στιγμή έχει ως προτεραιότητα την επιστροφή στην κεντρική ποδοσφαιρική σκηνή και όχι τα χρήματα.