17/07/2017 - 21:47

Πάει για Μπελούτσι ο ΠΑΟΚ

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός που ανήκει στη Λιντς, αρέσει στον Αλεξάντερ Στανόγιεβιτς και αυτό καθιστά την περίπτωση απόκτησής του από τον ΠΑΟΚ εξαιρετικά πιθανή  με δεδομένο ότι ο Ζαμπράνο της Ρούμπιν Καζάν κόστιζε αρκετά…. 
 
Οι λόγοι που προκρίνεται η περίπτωση του Ιταλού, είναι αρκετοί.
 
 Πρώτον, Στανόγιεβιτς και Μίχελ θεωρούν πως αν ο Ιταλός μείνει ελεύθερος από τη Λιντς – κάτι πολύ πιθανό – τα λεφτά που θα ξοδευτούν είναι λίγα και θα μείνουν περισσότερα διαθέσιμα για έναν χαφ που θα κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ. 
 
Δεύτερον, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θεωρεί πως η περίπτωση Μπελούσι είναι χαμηλού ρίσκου, γιατί πρόκειται για έναν παίκτη που έχει γεμάτες σεζόν από την περίοδο 2010 – 11, ενώ από τα 18 του χρόνια δεν έχει περάσει χρονιά χωρίς νορμάλ αριθμό συμμετοχών αν εξαιρεθεί μία. 
 
Τρίτον, ο Μπελούσι, μπορεί να παίξει με άνεση τη θέση του δεξιού μπακ, αν ο ΠΑΟΚ θελήσει να προχωρήσει στο ροτέισον του Μάτος, κυρίως σε παιχνίδια που η ομάδα θα αναζητήσει καλύτερη αμυντική ισορροπία. 
Με αυτά τα δεδομένα, ο Μπελούσι είναι το φαβορί για την κάλυψη της θέσης του κεντρικού αμυντικού που αναζητά ο ΠΑΟΚ στο ρόστερ του, αρκεί να κοστίσει τα νούμερα που υποσχέθηκε εξ αρχής ο ατζέντης του.