19/07/2017 - 18:57

Η Μπάγερν θέλει 48.000.000€ για τον Σάντσες

Ο Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε ξεκαθάρισε πως ο Ρενάτο Σάντσες δεν θα έχει και φέτος πολύ χρόνο συμμετοχής στην Μπάγερν και πως για να τον πουλήσει στη Μίλαν θέλει 48.000.000 ευρώ.

Η Μίλαν προσπαθεί να αποκτήσει απ'την Μπάγερν τον Ρενάτο Σάντσες, αλλά σύμφωνα με τον Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε οι διαπραγματεύσεις των συλλόγων δεν σημείωσαν πρόοδο αυτήν την εβδομάδα.

Ο διευθύνων σύμβουλος των Βαυαρών μάλιστα τόνισε πως ο 19άχρονος Πορτογάλος μέσος ούτε φέτος θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής απ'τον Κάρλο Αντσελότι και πως με 48.000.000 ευρώ πιθανότατα θα τον παραχωρούσε.

«Δεν θα πάρει αρκετά λεπτά με την Μπάγερν, έτσι θα πραγματευόμασταν έναν δανεισμό ή και κάτι περισσότερο», ανέφερε ο Ρουμενίγκε και συνέχισε: «Δεν είμαι ο προπονητής, αλλά νομίζω ο Ρενάτο χρειάζεται να παίζει. Επιβεβαιώνω το ενδιαφέρον της Μίλαν, αλλά δεν υπήρχε πρόοδος στις συζητήσεις την προηγούμενη εβδομάδα».

«Αν ένας σύλλογος ενδιαφέρεται για έναν παίκτη της Μπάγερν πρέπει να είναι έτοιμη να πληρώσει σημαντικά ποσά και δε νομίζω πως η Μίλαν θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις μας. Θα έλεγα πως δεν θα ήταν κακό αν ερχόταν μια πρόταση 48.000.000 ευρώ για αυτόν...», κατέληξε ο Γερμανός.