04/08/2017 - 17:45

Ριέκα: Μεγάλη ευκαιρία, έχουμε δικαίωμα στην ελπίδα

Ο κεντρικός αμυντικός της Ριέκα Ντάριο Ζούπαριτς και ο αναπληρωτής Διευθυντής Ποδοσφαίρου της ομάδας, Ιβάν Μάνσε, μίλησαν για την κλήρωση με τον Ολυμπιακό και κάθε άλλο παρά απογοητευμένοι φάνηκαν.

Ο Ζούπαριτς εκπροσωπόντας το αγωνιστικό τμήμα και τους συμπαίκτες του ανέφερε τα εξής: «Στον τρίτο προκριματικό γύρο, αποκλείσαμε τον χειρότερο δυνατό αντίπαλο και περάσαμε. Αν θες να παίζεις στο Champions League, θα πρέπει να αποκλείσεις καλές ομάδες. Δεν αρκεί να είσαι τυχερός αν θες να παίζεις στο Champions League. Για όλη την ομάδα, τα πλέι οφ είναι μεγάλη ευκαιρία. Δεν χρειάζεται να πούμε πως θα κάνουμε ό,τι καλύτερο. Πιστεύω πως μας αξίζει να κάνουμε το επόμενο βήμα που απομένει, είμαστε ικανοί. Μπορούμε να διαχειριστούμε όλες τις ομάδες που μας περιμένουν. Είμαστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, πιστεύουμε ο ένας στον άλλον, είμαστε μια γροθιά και μόνο ως ομάδα μπορούμε να κάνουμε πράξη τον στόχο μας».

Από μεριάς του ο Μάνσε μας έδωσε το κλιμα που επικρατεί στη διοίκηση της "νεοφώτιστης" στο Champions League Ριέκα: «Όλοι ξέρουμε πως πρόκειται για μια μεγάλη ελληνική ομάδα. Είναι επτά συνεχόμενες φορές πρωταθλητές Ελλάδας, έχοντας 50 τίτλους. Τα νούμερά τους είναι εντυπωσιακά, κάτι που λίγοι σύλλογοι στον κόσμο μπορούν να πετύχουν. Είναι μια ομάδα με πολύ υψηλό μπάτζετ, που μπορεί να αγοράσει όποιον παίκτη θέλει. Παρόλα αυτά ο Κεκ και αυτοί οι ποδοσφαιριστές έχουν ήδη αποδείξει αρκετές φορές πως το αδύνατο μπορεί να γίνει δυνατό. Έχουμε το δικαίωμα να ελπίζουμε και θα παρουσιαστούμε ως πρωταθλητές Κροατίας».