17/08/2017 - 14:08

Πρωτοφανές κράξιμο Παπασταθόπουλου σε Ντεμπελέ!

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος εμφανίστηκε ιδιαίτερα «καυστικός» για τον τρόπο που προσπαθεί ο Ουσμάν Ντεμπελέ να πιέσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ιδιαίτερα επικριτικός με τον τρόπο που ο Ουσμάν Ντεμπελέ προσπαθεί να αποχωρήσει από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ εμφανίστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μιλώντας στο «Kicker».

«Η Ντόρτμουντ χρειάζεται παίκτες που θέλουν να είναι μέλη της οικογένειάς της και ο Ουσμάν δεν θέλει κάτι τέτοιο. Είναι καλό παιδί, αλλά πρέπει να καταλάβει ότι κανένας δεν είναι πάνω από την ομάδα. Οφείλει να καταλάβει πως πρέπει να δουλεύει για την ομάδα και να ηρεμήσει», δήλωσε ο διεθνής αμυντικός και πρόσθεσε:

«Δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και θα έπρεπε να πάρει παράδειγμα από τον Ομπαμεγιάνγκ. Κι εκείνος είχε τη δυνατότητα να πάρει μετεγγραφή, αλλά είναι επαγγελματίας σε κάθε αγώνα και σε κάθε προπόνηση. Στο Κύπελλο έπαιξε και έβαλε τρία γκολ, ενώ ο Ουσμάν δεν ήταν καν παρών. Δεν θα πρέπει να ξεχνά πως έχει ακόμη συμβόλαιο. Μας έχει προσφέρει πολλά, μπορεί να κάνει τη διαφορά, αλλά θέλουμε παίκτες που να επιθυμούν να παίζουν στη Ντόρτμουντ και ο Ουσμάν απ' ό,τι φαίνεται δεν το θέλει», είπε ο 29χρονος για τον Ντεμπελέ.