25/08/2017 - 18:46

Κράξιμο μέχρι και στον Ιβάν στο facebook από οπαδούς του ΠΑΟΚ

Απίστευτο κράξιμο από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην ΠΑΕ στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook. 
 
Οι φίλοι του «δικέφαλου του βορρά», όντας οργισμένοι από τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Έστερσουντ, δεν σταμάτησαν να… κράζουν τους ανθρώπους της ομάδας, ενώ από τα «πυρά» δεν γλίτωσε ούτε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης! 
 
Και όλα αυτά κάτω από το ποστάρισμα της ΠΑΕ, με το οποίο ζητούσε συγνώμη για την ήττα και τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη σουηδική ομάδα. 
 
Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένα από τα δεκάδες σχόλια των οργισμένων οπαδών του ΠΑΟΚ 
 
«Μας ντροπιάσατε..... γελάνε και οι πέτρες μαζί μας!!! ΜΟΝΟ το πρωτάθλημα τώρα ο στόχος. Φέρτε πίσω τον Ίβιτς, τον Βιερίνια..φέρτε και Έλληνες όπως τον Σταφυλίδη, τον Παπαδόπουλο.... επιτέλους μας σκάσατε!!!!!», ήταν ένα σχόλιο οπαδού. 
 
«Καταφέρατε να φύγουν όλοι οι Έλληνες παίκτες γιατί οι απαιτήσεις είναι υψηλές και οι Έλληνες δεν θα τα κατάφερναν και μπήκαν οι 11 παίκτες χτες και θαρρείς έκαναν αγγαρεία καθόλου πάθος και άρα κανένα ΣΕΒΑΣΜΟ στην φανέλα που φορούν και αντιπροσωπεύει εκατομμύρια φιλάθλους .ΝΤΡΟΠΗ αντιστρέψτε την υφισταμένη κατάσταση πριν είναι πολύ αργά ,πλαισιώστε την με ανθρώπους που νοιώθουν από μπάλα και όχι από <δημοσίους> υπάλληλους», έγραψε ένας ακόμη. 
 
«Καληνύχτα εκεί στην ΠΑΕ, πάτε να βρείτε αυτούς που ευθύνονται στο Βέλγιο & το Ισραήλ, ούτε ένας δεν γνωρίζει τι σημαίνει ΠΑΟΚ, ούτε ένας δεν αξίζει από εσάς να παίζει με τν ΠΑΟΚ. Υγ.Ιβαν ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά μια ΠΑΕ, είναι ιδέα, πάθος, αγάπη, για πολλούς μας, όσοι τα ένιωθαν αυτά τους τελείωσες εσύ κ ο περίγυρος σου, έσωσες τν ΠΑΟΚ πριν 2 χρόνια μην τν αποτελειώνεις σήμερα...»