06/09/2017 - 14:44

Ομόνοια: «Δεν είναι το καλύτερο ο Βύντρα να προπονείται και να πληρώνεται»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της κυπριακής ομάδας για την περίπτωση του Λουκά Βύντρα.

O Έλληνας αμυντικός δεν υπολογίζεται από την Ομόνοια, αλλά δεν βρήκε ομάδα ακόμα για να συνεχίσει την καριέρα του με τον υπεύθυνος της Ομόνοιας να σχολιάζει πως δεν ξέρει για ποιο λόγο ο Βύντρα δεν έχει βρει ομάδα παρότι πήρε όση άδεια ζήτησε.

«Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό, μέχρι στιγμής, να συμφωνήσει με κάποια ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, παρά το γεγονός ότι η Ομόνοια τήρησε εποικοδομητική στάση στην όλη διαδικασία. Δεν είναι το καλύτερο, ούτε για τον Σύλλογο, αλλά ούτε και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, να παραμένει εκτός λίστας, απλά να προπονείται και να πληρώνεται. Η Ομόνοια παραχώρησε στον ποδοσφαιριστή όσες φορές ζήτησε άδεια, προκειμένου να τον βοηθήσει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, ωστόσο ακόμα δεν υπήρξε αποτέλεσμα και δεν γνωρίζουμε τον λόγο. Υπάρχει ακόμη περιθώριο με χώρες στις οποίες το μετεγγραφικό παράθυρο παραμένει ανοικτό, αλλά και για δανεισμό στην Κύπρο μέχρι την Παρασκευή», είπε ο Αντρέας Δημητρίου.