13/09/2017 - 18:19

Παπαγιαννόπουλος: «Δεν είδα τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ σαν εκδίκηση»

Το ποδοσφαιρικό παραμύθι της Έστερσουντ συνεχίζεται μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από το Europa League, με τον Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο να δίνει σε συνέντευξή του στην Σουηδία τις δικές του απαντήσεις.

Ο Έλληνας αμυντικός μίλησε για το σοκ που προκάλεσε η σουηδική ομάδα στην Γαλατάσαράι καθώς και για την... εκδίκηση που πήρε από τον ΠΑΟΚ.

«Είναι ίσως το καλύτερο καλοκαίρι που έχω βιώσει στην καριέρα μου. Κατ 'αρχάς, αποκλείσαμε τον παλιό μου προπονητή (σ.σ. Τούντορ) και στη συνέχεια την πρώην ομάδα μου, τον ΠΑΟΚ, αλλά κυρίως είμαι χαρούμενος γιατί θα παίξουμε στο Europa League...» ανέφερε αρχικά ο Έλληνας αμυντικός.

Σε ερώτηση για τα παιχνίδια απέναντι στον ΠΑΟΚ, κι αν έδωσε με την εμφάνιση και με την πρόκριση που πήρε η ομάδα του, απαντήσεις σε όσους τον αμφισβήτησαν, λόγω της μικρής του παρουσίας στις τάξεις του Δικεφάλου, ο Παπαγιαννόπουλος απάντησε:

«Εγώ δεν το είδα ως εκδίκηση, αλλά ως μεγάλη χαρά που αντιμετώπισα τον ΠΑΟΚ. Είχα πολλούς φίλους και την οικογένεια μου από την Ελλάδα που δεν πιστεύουν ότι θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το ματς μετά το 1-3 στο πρώτο ματς».

Όσο για το αν θα επέλεγε την Εθνική Ελλάδος ή αυτή της Σουηδίας: «Ας ελπίσουμε ότι θα έρθει η σειρά μου σύντομα να κληθώ. Ποια χώρα θα εκπροσωπήσω από τις δύο, δεν είναι κάτι που μπορώ να σκεφτώ τώρα, υπάρχουν δύο καλές ομάδες θα πρέπει να το σκεφτώ δύο φορές...»